Selasa, 26 Ogos 2008

...................

Tak tau nak letak tajuk ape..sebab tu entry ari ni xde tajuk..

hmm...petang semalam uweekkk lagi..abis keluar sume goreng pisang yang aku mkn petang smlm time minum petang..letihnya muntah..tapi yang peliknya, aku mesti muntah kat rumah, bukan kat opis ke , kat luar ke...pastu pulak bila masuk bilik air kat rumah tu baru rasa nak termuntah..mujur jugak tak muntah masa keje kan?

Tghari tadi ikut Norita ( member) g bandar Kluang. Asalnye nak g amik barang je kat satu kedai ni..pastu tanyalah kat Ita ni, mane kedai baju pregnant...dia pun bawak..dah tak pasal terbeli dua pasang seluar slack..hehe..bukan ape, seluar slack yg ade dah tak selesa..dah sendat..senak perut ni..hush..lawa2 nye baju kat kedai tu..tapi aku tak beli baju lagi coz aku masih leh pakai baju biasa2 ni..cuma seluar,around RM100. Penah tgk kat Alamanda dulu kat butik Modern Mum kalau tak silap, sehelai seluar jeans je dah cecah rm 200..mahalnye! Mujur tak beli, nanti sakit ati je tgk kat sini lagi murah.

Hmm..rasanye bulan ke4 atau ke5 baru aku leh pakai baju2 tu..bulan depan leh shopping lagi lah...oklah nak sambung buat keje...nanti cerita lagi..cau cin cau

Kedai sempoi je tapi byk pilihan..bleh pakai kad kwedip lagiiii...
bertambah hutang aku kua kua kua..



Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.