Khamis, 28 Ogos 2008

Kucingku..

Har har har..sowilah aku byk citer pasal kucing..and letak gmbr kucing2 aku..coz baby lum kuar lagi..so buat sementara ni, i have another 2 precious babies...Chibi ( baby girl,5 tahun) and Oni ( baby boy,4 tahun)..dua2 dah sterilized..aku buat sendiri..lagipun aku tak larat nak jaga kalau kucing ni beranak pinak..

Pagi tadi aku ke JB..adelah g amik barang sket dgn supplier n.. sambil2 tu, aku terbeli barang pulak utk 2 babies aku ni..barang nye ade kat bawah...scroll lah..

Investigate dulu..menatang ape nih???
Chibi: ish ape benda nih..musykil2!
Oni: aku nak rasa dulu..kalau gigit rasa tuna ke rasa ayam...

Chibi : (masih blur)...ape benda ni???!!
Oni:Wahh..ade tali!!!boleh gigit2!tuan aku tak marah pun, biasa kalau gigit kasut n sofa, aku kene marah!

Akhirnye Oni dah paham ape kegunaan benda alah ni...dalam masa 10 minit je lepas aku bukak bungkusannye...Clever boy...Chibi dah surrender, dia gi kat sliding door tgk burung2 kat luar..


Actually aku belikan tiang menggaru ( scratching pole) untuk my babies ni..this is more a present for Oni sebab Oni lah yang suke garu sofa n gigit kasut kat rumah...Chibi ok sikit..dia cuma garu kotak2 yang terpakai kat dalam bilik dia...aku harap lepas ni Oni tak garu sofa aku lagik...baru je abis bayar utang Courts Mammoth..kang belum sempat pakai 3-4 tahun dah berjurai2 fabrik sofa tuh!

Video Oni dan stratching pole baru dia...ceh jadik dia punye sekor jek


video

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.