Isnin, 22 September 2008

Betul, betul,betul!

hehehe..kalau sesape yg penah tgk katun Upin & Ipin mesti dah tau, yg kat atas tu trademark salah sorg dua beradik tu..first time aku tgk katun Upin & Ipin..tgk dgn En. Fly kul 7mlm semalam(sambil buka puasa)..dan sebagai org yg meminati seni, kami berdua amat kagum tgk katun ni..tak sangka org Malaysia dah boleh buat katun yg sekreatif Upin & Ipin..dah la comel..pastu mmg guna suara budak2 , itu yg menghidupkan lagi katun tu..aku dah suke giler dgn katun ni, kebetulan En. Fly ada dwnload dari internet full version katun ni, versi hari raya, sebelum ni tak rasa nk tgk sebab tak tau cite pasal ape...so mlm tadi pas tgk berita..melayan katun ni..best!

Sape nak tgk..ade kat bwh ni, ni episod yg ditayangkan kat tv9 mlm tadi..aku terjumpe lah pulak kat youtube..

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.