Rabu, 24 September 2008

CPU rosak la pulak

Meja komputer ku without the CPU

Pagi tadi..masuk je opis, mcm biasa aku on je la pc aku tuh..sekali tgk2, tak kuar pon windows, balik2 dia ckp suruh start windows normally atau pun choose safe mode. huhuhu..masuyk sepital ler pc ak tadi..cpu nye aje..mujur kat bwh opis aku je maintenance bagi pc nih..so..hari ni dari pagi smpi petang , smpi sekarang lah ( sekarang pc aku dah selamat kembali ke sisi aku), aku menumpang komputer org, samade komputer librarian dpn bilik aku ni atau numpang komputer dr zana jiran sebelah..huhuhu susah nye bila 100% bergantung pada teknologi ni..nak kira laporan aset secara manually (guna kalkulator)pun aku rasa terkial2 tadi ( biasa leh wat formula campur tolak bahagi tu kat excel jek...)..

membuatkan aku tertanye2..what would happens if suddenly, teknologi tu hilang atau tak ada? huh..huru - hara!

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.