Rabu, 3 September 2008

Early Experiments with D60

Bunga plastik pun jadik!Antara cubaan awal..

Mainan adik ipar aku hehehe

Yang nampak kabur tu rumah jiran, Dr. Zana..
Adik ipar aku..
Hihihi.. pensel kaler pun boleh lah!

Date of pictures taken: 30th and 31st Aug 2008

Yep..gambar2 ni diambil before aku n En. Fly mendalami ttg aperture, exposure, shutter speed n so on..saje testing..hihi smpi sekarang aku tak berapa faham lagi ttg exposure, apperture ni n ape tujuan dia but i'm still learning..lagipun asyik En. Fly je pegang kamera..dia lah yang pandai dulu..

2 ulasan:

masviona berkata...

biasalah kalu kita minat teruskan ajerr...biorlah apa org nk kata janji kita dpt kepuasan...hehe.bukannya kita nk susahkan diorg pun...ahaksss

CatlinaFly berkata...

ha ah kan bukannye pakai duit orang hehehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.