Khamis, 4 September 2008

What's new?

Apa yang baru hari ni..hmm..biasa je lah kut...mcm hari2 kerja yang lain jugak..cuma ade berita sedih..Mami Poko kucing Dr. Don dah kehilangan anaknye semalam..maybe bpk kucing yang makan..kesian Poko..mcm nak giler dia cari anak dia..asal nampak aku je dia mengekor..mesti dia ingat aku yang amik...

And..sekarang aku makin kerap uwwwekkk..sehari adalah 2 kali kut..especially bila aku masuk ke dapur..tak tahan bau dapur!!!perut pun dah makin besar..dah leh shopping baju kut hahaha...buat kawan baik, Dr. Anim, tahniah sebab dah melahirkan baby girl tak silap aku lah, 3 pagi tadi..hehe..sempat lagi Anim sms aku kul 5 pagi tadi!

Aktiviti minggu lepas, buat surgeri spaying ( mandulkan kucing betina), jugak kucing Dr. Don...3 ekor ko..setengah hari jugaklah buat surgeri tu..penat tapi seronok sebab dah lama tak buat..dah 2 tahun kut aku tak spay kucen...sakit pinggang berdiri n duduk lame sgt..minggu ni ade buat spaying lagi tapi sehari seekor je sebab kalau byk2 nanti tak sempat siap before 5 pm!..surgeri pun start dalam 2.30 @ 3 ptg ptg..nak briefing lagi, nak surgical prep lagi..setiap hari, 13 student akan tgk demonstrasi spaying yang aku buat dgn Dr. Don...huhuhu..harap2 minggu depan rileks sikit..penat tapi tak dapat nak cuti sebab keje byk..(padahal baru je naik keje semalam hehehe)

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.