Rabu, 22 Oktober 2008

Dah lame nak beli ni...

Mase g KL Isnin tuh..aku beli satu barang kat kedai di R & R Seremban tu..time berhenti rehat...sebenarnye dah lame aku n En. Fly teringin nak beli benda ni..tapi masa tu belum ade rezeki..kang org kata poyo laks..hahaha...bukan tak ade kat area Kluang atau Kota Tinggi tapi designnye dia tak cantik @ tak menarik..so..tercapai gak cita2 nak beli benda alah ni..hehe..mesti org ckp entah ape2 lah Catlina ni..tapi...aku suke sgt bila dpt beli benda ni!


Hihihihi.....saje nak war2kan dunia yang aku ni bakal jadik mak orang!

5 ulasan:

masviona berkata...

samalah kita...dulu along pun beria nak beli benda2 camnih bla dpt baby dulu.

satu je nk pesan...klu selalu park kete kat panas...tambah² lak kete xde tinted dia senang rosal la ateh..jaga2 lh ye...:)

tp klu byk duit xde halnye...dah rosak beli je lain kan..apa ada hal kan

Qasehsufi berkata...

sapa tak bangga nak jadi mak..kalau qaseh pun mesti buat bende yang sama..wah esok nak balik muo bleh la singgah jap kat r&r n cari bende tu....jgn mara ha..

CatlinaFly berkata...

hehe..

masviona: xpe..kete park kat tempat teduh je..rosak, beli lain hahaha..

qasehsufi: ye2...beli2..jgn tak beli :)

Fly berkata...

untuk bakal bapa ni xde ke? nak jugak....

CatlinaFly berkata...

heh..awk kan designer..buat sendiri jer haha

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.