Isnin, 6 Oktober 2008

Gambar raya lagiiii...

Dengan 2 orang hero kacak..nmpk tak muke aku muke org demam?
Macam gambar ADUN pulak..hehe

mama tgh hiris ketupat

Sempat beli tripod kat kedai gmbr di Pengkalan Chepa, senang nak amik gmbr ramai2

hihihi..amik..disebabkan seminggu aku tak taip entry baru..hari ni 4-5 entry sekali aku masukkan..mostly gambar2 suasana hari raya lah..masa kat kelantan...gmbr kat umah mak mertua johor ade gak tapi tak byk..lagipun kelam kabut mase open house, tak byk dpt di snap..gmbr raya kat johor..nanti aku masukkan bila en. Fly dah transfer dari D60 tu...

demam tak demam..posing tetap posing beb!

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.