Jumaat, 17 Oktober 2008

Sonogram aka ultrasound scanning (17th week)

Aku jumpe video nih kat You Tube..oleh kerana tak teringat nak amek video sendiri masa kat klinik semalam, aku cari video ultrasound kat You Tube , yang same umur dgn my little baby ..lagipun semuanya mmg same mcm yg aku nampak kat monitor semalam...




Nanti ade kesempatan nak g scan lagi, aku nk ajak En Fly sekali supaya dia leh rakamkan :)

2 ulasan:

Qasehsufi berkata...

wah..bestnyer..teruja rasenyer bila dpt tgk baby bergerak dlm perut kiter..memang satu pengalaman yang sgt indah...best la suami ada disisi...saya... suami jauh..hjg mgg je bleh jumpa..camner lah nanti..smoga Allah kurangkan kesakitan spanjang mengendong amanat Allah..

CatlinaFly berkata...

qasehsufi..setiap perkara yg berlaku ada hikmahnye...jgn risau rezeki anak ade tu, insya Allah dipermudahkanNya kehidupan qasehsufi sekeluarga..

tak lame lagi awk pun dah boleh g scan..sy cdgkan scan stiap bulan atau 2 bulan..simpan utk kenangan...anak besar nanti tunjuk kat dia :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.