Sabtu, 11 Oktober 2008

Subhanallah...(sunrise)

Kepada sesape yg dah tgk blog En. Fly (seniduniaku.blogspot.com) , mesti dah tgk gmbr sunset yg dia amik..hehe..aku mane leh kalah(jgn risau..persaingan sihat nih hehe)..& pagi semalam (Jumaat 10 Okt 2008)..before aku g keje, aku sempat tembak gmbr sunrise pulak, bukan betul2 lepas subuh sebab masa tu gelap lagik..siap ade kabus2 tu yg mahal tuh...aku spend lebih kurang 5 minit utk amik gmbr2 ni ( 7.30 - 7.35 pagi).Tak leh lame2 sebab nanti lambat nak gi keje!

Silau gak mata sebab panahan matahari tu..tapi nk amik gmbr nye pasal...dan aku cuba amik bermacam2 angle yg aku boleh fikirkan..(benda ni dtg naturally, kejap amik sambil berdiri, sambil duduk, sambil membongkok..huhuhu)..so..mcm ni lah hasil kerja aku setelah dipilih2 antara syot2 yg ade ( 30 syot semuanye), dan setelah ditambah caption catlina photos yang En. Fly buatkan(time kacih en. Fly)..pendek kata..gmbr ni tak byk editing..what u see is what u get..lokasi nye ialah di tepi & belakang rumahku...

Sila klik pada gambar utk lihat versi gambar yg lebih besar....

















Betapa indahnya ciptaan Ilahi..kadang2 kita terlupa menikmati dan mensyukurinya.....






Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.