Selasa, 25 November 2008

Award


Aisey..dpt award ah..award ni dari Kak Masz73..ish akak,baru je kenal sy, dah bagi award,terharunye..ish.. :) thanks kmasz!

Hmm..and kene bagi award ni kat 7 org yang lain yer..actually nye kan..ni first time nak bagi award kat org sbb sebelum ni ade gak dpt tapi tak reti caranye masa tuh (ade ke patut..ish ish ish..) sbb baru2 berkecimpung dlm bidang blog ni masa tulah...nak amik award pun tak pandai masa tuh!hahaha..

Okeh..the award goes to....(drum roll pleaseee...):

p/s: aku nak bagi lebih 7 org buleh tak..rasanye 7 je tak cukup...rules dia:Sape yg dapat award ni kene amik award ni, tempek kat blog & awardkan kpd orang lain..

1.Kak Masz73: bagi kat akak semula coz tanda penghargaan sy pd akak..
2.Ayong : u r so friendly, baru kenal pun tapi mcm kawan lame lah!
3.Masviona : kawan lame...masa matriks '99 lagi & still in touch!
4.Itukz: jiran & kawan outing snap gambo! (Next spot Tg Piai kut tapi tak tau lagi bila hehe)
5.Cute Miut78: ui bila nak jumpe ek..dekat je kat akak kat Bt Pahat nun kan?
6.Hasra: seronok sembang dgn awk kat YM
7.Ain : kawan masa kat Upm nih..oh ain ingatkah ko kite penah jatuh moto depan Kolej Kelima dulu?hahaha..masa tu ade Pak Wan & Azri jadi saksi, ish malu2...pas2 Pak Wan tlg angkat moto..
8.Hana : masakan akak pehh...wpun tak penah rasa je, tgk gmbr je dah tau sedap nih!
9.Dr. Ida : pun kawan lame gaks, kawan dari sekolah dulu, tmpt aku mtk 2nd opinion abt health!
10.Kak Suhana: baru kenal akak, suke tgk kek2 dlm blog akak..
11. last but not least: kepada korang yg tgh baca blog ni :) , sudi-sudikan...

Sekian..

7 ulasan:

HasraRazali berkata...

Terima kasih catlina....bg award ni kt Hasra..

dh lama tak online ngn catlina kan...:p

CatlinaFly berkata...

tulah..sy pun jarang on YM sekarang..eh..esok sy nak g shah alam tau..tido sane :) ade keje sket..

jus call me ida.. berkata...

tq for the award.. aku pun tak tahu menahu award2 ni..huhu

yong berkata...

time acihhhh ye!!!
sonok kita ni psl dpt award!
hehehehehe
nanti kita tepekkkk!

CuTeMiUt78 berkata...

thanks k beri akak award tu.. nice je.. nak jumpa erk.. tu la masa blm mengizinkan.. insyallah nnti klu free kita jumpa k

CatlinaFly berkata...

dr ida: samalah dgn aku..ni baru tau mcmane nak amik hahahaha..

CatlinaFly berkata...

yong & cute miut: came-came kasih..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.