Isnin, 17 November 2008

Monday morning sickness?

Pagi...

ntah kenape aku rasa pening2 lalat pulak pagi ni..

ke sebab pagi2 dah ade meeting tergempar dgn bos? (hehe)

ke sebab gula darah aku rendah atau tinggi pagi ni?

ke sbb byk sgt keje so aku jadi serabut n tak tau mane satu nk buat dulu?

ke sebab aku dah lame tak coti?

heheh..aku rasa mcm sebab yg last tu je..tapi bila nak amek coti yer...mcm byk je keje nak settle tapi sebenarnye aku rasa ni signal bdn aku mengatakan aku tak cukup rehat..cuti sabtu ahad pun aku rasa tak puas rehat..biasalah kalau duk umah, mesti nak menyapu, men vakum rumah, basuh kain, lipat kain, kemas bilik kucing.. huhuhu..

hmm..betullah tu..aku ni tak cukup rehat kut..so..aku rasa sok lusa maybe nak amik cuti rehat...hrp2 dptlah amik cuti & tak ade ape2 meeting sok lusa..(sape kate kerja kerajaan senang n rileks?)

& rasanye kalau aku amik cuti pun, aku akan bwk sket keje bawak balik umah, Cg Fly pun jaga sepiem, so sorang2 bosan jugak kan kat umah...

5 ulasan:

masviona berkata...

gi ler rehat ateh...amik cuti khas utk rehat..ahakss

jgn dah gi bercuti dok layan muntah...muntah jugak sudah ler...ahakss

CatlinaFly berkata...

heh..along weh,mane ade muntah2 dah..dah lepas trimester pertama :)..makin kuat mkn ade lah..ramai tegur muke dah bulat nih..tah mane bulat nye tak tau ler..

Hanney Hanafiah berkata...

maizaaa...haa awak lagik berseri tau..suka la tengok.takde ke gambar full nak tengok perot..hehe..kite balik jb raye haji nnti ni.tu pon dapat cuti bape hari je..

Ayong berkata...

rehat2..baby tu minta ibunya rehat tu..hehehehehe

CatlinaFly berkata...

hanney: belum ade lagi gmbr terbaru lum buat photoshoot hehe :) nanti ler..ade masa nanti..

ayong: ha ah..nak cuti esok!ape nak jadi, jadilah! (eheh..sekali bos tak kasik cuti,nganga! haha)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.