Ahad, 30 November 2008

Posing sorang - sorang

Ini ialah apa yang terjadi bila Catlina tinggal sorang2 dlm bilik hehehe...actually gmbr ni aku amik masa aku bermalam kat Nilai Hotel, semasa gi audit ladang di sekitar Selangor(outstation yg aku ckp tu..)..nak jalan2 kat Nilai 3 pun, masa tu ujan lebat giler..so terperuk kat bilik , bosan juga..dah la tak de Astro bosan betul..


Cakkkk!!

Actually aku ade satu lagi blog utk fotografi ni..ada yg dah tau rasanya..kalo lum g tgk lagi, jemput2 lah ke http://catlinaphotography.blogspot.com ....bolehlah dikatakan koleksi keje2 fotografi aku ade kat situ..btw aku ni amatur lagi & still learning!Sebarang komen & ulasan amatlah dialu2kan!

"Learning is a continuous process throughout life!"

7 ulasan:

yong berkata...

walau amatur,tapi yong tgk shots semua nya kelasssssss!

jom gi tembak!

:)

dilaOHdila berkata...

betul tu cikgi
wpun amatur tapi gaya persembahan & penilaian itu amat bererti. SUPERB.....talented cikgi nih, alhamdulillah. Nanti kalau duk bangi JOM KITA NEMBAK MUSANG NAK?:-P

Eita berkata...

akak ita pun nk blaja photograhy,, nk bli kemera nikon gak :) heee tp tak tahu bila beragan je terlebih :)

CatlinaFly berkata...

yong: kang baby dah kuar..projek gmbo baby pulak hahaha cian anak aku heh cabaran tu amik gmbr baby coz takleh pkai flash...nanti mate dia silau..

CatlinaFly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
CatlinaFly berkata...

dila: eleh cg dila ckp org..dia tu lagi superb siap g amik gambar kat MIFA!jeles2!nak tiket jugak!!!!

CatlinaFly berkata...

eita: insya allah..sementara nak beli tuh(eceh..bakar ni..), eksperimen la dgn kamera yg sedia ada dulu..dulu2 sy eksperimen dgn kamera hset!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.