Sabtu, 15 November 2008

Taa daa....

Hmm..cadang nak g wat ultrasound scan lagi today..nanti aku tempekkan gmbr scan kat blog later k...

Tentang 3D scan..rasanye tak lame lagi dah leh buat, tinggal nak cari tempat je kat mana nak buat..my friend told me, the charge is about RM100 plus minus..oh i'm so excited!

Tips: disaran minum segelas air sebelum buat ultrasound scanning supaya boleh nampak dengan lebih jelas.....

6 ulasan:

Ayong berkata...

ohh bestnya....

bila la akak nak merasainya semula......

rindunya...

:)

CuTeMiUt78 berkata...

oh ya ke.. baru tau hari ni.. emmm.. rasanya masa kita ngandung dulu.. member ada suggestkan satu klinik kat bp, buat 3d scan hanya rm70 tapi dah lupa klinik mana

CatlinaFly berkata...

ayong: hehe..ala ayong, nati next child dpt la rasa lagi..wah..lagi best, kali kedua ke ketiga?(kalau preggie lagi lah..)

cutemiut78: iye ke...kat mane lah gaknye tu ek..sebenarnye tak pegi pun semalam sbb terlalu ramai org kat klinik tu, since sy pun tak urgent, malas nk tunggu, sok lusa leh g lagi..

Hanney Hanafiah berkata...

hi maiza..lame x jenguk kat blog awak..ehh kita pon ada blog sebenarnye, tapi x la secanggih awak ni..hehe jenguk2 yee

CatlinaFly berkata...

hanney!lamanye tak jumope!rindu ler!

cintaKusayangMu berkata...

qis nk wat 3d scan kt vision college...kwn2 kate around rm65 cmtu...less than rm100 la...xsbr rasanye nk tgu 22hb ni...heheh....

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.