Sabtu, 20 Disember 2008

Dah balik..

Yeay! I'm Back... sampai rumah dari Kuang , pukul 5 petang tadi..penatnye..nanti nak tido puas2 & bgn lmbt sok!hehe...

Ni idea dari kawan baru aku Qis...amik gambar peyut!hehehe....patutnye amik dari awal2 hari tu kan... tapi sebenarnye my tummy masa 5 bulan dulu pun tak obvious sgt..dah masuk bulan ke6 ni baru nampak..kalau ikut kiraan minggu, I'm supposed to be 26 weeks now( 6 bulan setengah..).Wah dah nak masuk 7 bulan tu!!!!Terasa cepat pulak masa berlalu...Dah tak lame dah nak jumpe baby.. :)

Aku snap gmbr peyut nih masa nak tunggu turn buat amali
time kursus semalam!
Heh sempat lagi tuh!

P/S: psssttt....qis..tak leh lah nak bertanding perut dgn awk sebab tak aci..awak ade upin dengan ipin kat dlm tuh :)..hehe

9 ulasan:

Ultramama berkata...

Wah! Subaby dah besaulah

cintaKusayangMu berkata...

heheh...leh je la kita lwn perot...tp cat kena mkn byk2 ar..hehehe

jus call me ida.. berkata...

ingatkan gambo apaaaaaaa la tadi..
berlawan2 nampak..
kiter dulupun lagi tak nampak sgt perutnya..

CatlinaFly berkata...

ultramama: ye..nanti tak lame lagi mung timang anak sedara lah..

qis: muahaha..mkn byk2 kang gemoks pulaks hehehe...ini pun nurse soh jaga mkn coz berat bdn setiap bulan naik lebih 2 kilo...

dr ida: keh keh keh...idea qis lah ni...aku pun tak terpikir gak tapi ape salahnye kan..wat kenangan...

ahmad shahrizal berkata...

nak lawan dgn peyut sy leh gk...hahhaha!

CatlinaFly berkata...

ahmad shahrizal: weh..mane blog awk nye?sy klik, kuar blogger profile je..welkem to blogging anyway deh! heh may tak leh lwn perut dgn sy sebab lain kategori nih heh!

masviona berkata...

perut ateh dah besar lah...dah xlama lagi tuh..:)

CatlinaFly berkata...

masviona: nanti bulan 3 dtg la tgk kawan damia ;)

cintaKusayangMu berkata...

catlina...nnt amikla pic perot terbaru..hehehe...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.