Khamis, 18 Disember 2008

Kursus Part 2: Asrama


Hehe macam askar gitu!Tapi cukup selesa...ade air cond lagik..bilik air kat luar tapi leh kata taraf hotel coz ade shower hot & cold water !Cuma..aku rindu rumah huhuhu..(baby pun windu umah & abahnye..wuwuwuwu...).

Actually,gambar ni aku amik bulan lepas sebelum dtg berkursus coz masa tu aku buat lawatan audit ke ladang ni..tak sangka mula2 jadi auditor ladang, pastu jadi peserta kat sini lak ehehe...kamera D60 tak bawak coz aku pilih bawak laptop, Cg Fly pegang kameghaa tuuuu.....

waa...tak sabar nak balik rumah!!!!

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.