Rabu, 17 Disember 2008

Kursus..huhuhuhu..

Salam..hai sume pekabo..huh..menggigil kepala lutut bila hampir 3 hari tak leh online..Catlina kat area Selangor sekarang(lokasi terperinci: rahsia..hehehe)..berkursus..actually..aku skang kat ladang kambing yang boleh dikatakan high jugak biotech nye..aku sedang menjalani kursus Artificial Insemination In Goats: Refresher Course For Veterinarians...6 hari,start Isnin ari tuh, sampai Sabtu nih!(rindu rumah & lebih tepat lagi rindu kat cik abe ku..Cg Fly)...Sblm ni wi fi connection kat sini prob sbb tu tak leh online..nanti ade masa aku update lagi ek...rindu kat korang sume lah...

6 ulasan:

jus call me ida.. berkata...

patut la senyap ajerrk..
datang la sini makan kek cekelat! hehe...
Bestnye.. kira ko dah jadi pakar insemination la ni...

CatlinaFly berkata...

hihi jgn ler kate gittewww..tak la pakar..harap2 dapat praktis kat tempat keje nanti..dulu takut2 nak buat skrg dah konfiden sket..

jus call me ida.. berkata...

catlina.. camne nak buat design bunga2 kat tepi tu yerk??

Fly berkata...

cepatlah balik wahai isteriku..suamimu disini x keruan jadinya ahaks...kakja dah menggigil kepala lutut kalau x bukak blog tersampuk gak tu

yong berkata...

oh, kursus ye..

hahahahahaha ha tu dia...asben dah gigil2 pala lutut dah tu..

jus call me ida.. berkata...

hehehe..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.