Isnin, 8 Disember 2008

Outing Ujung Tahun...

Catlina baru balik dari kampung Cg Fly kat Pontian...beraya kat sane...sebelum ke umah tok, kami ke Tg Piai dulu sehari sebelumnye, dgn keluarga Dr Dodon..Tg Piai berada dalam daerah Pontian jugak lah..kira-kira 2 jam dari Kluang..saje jalan2 mencari spot utk "menembak" hehehe..


Hmm..boleh dikatakan , dari segi penginapan resortnye, agak sederhana (tak nak cite panjang coz Catlina ni cerewet, kang entry ni jadi ruang mengutuk pulaks hehehe), don't expect yang grand2...& Catlina tak rekemen bagi percutian keluarga utk piknik & mandi manda...sbb kwsn tanjung ni, kwsn paya bakau...kalau nk g pantai, better g Desaru, PD atau pantai2 lain...but..for a nature lover , kunjungan ke Tjg. Piai pasti takkan mengecewakan..ok..kat bwh ni some sneak preview aktiviti kami kat Tg Piai..gambo2 lain akan ditempekkan kat Catlina's Photography ..Jemput2lah ye..

Pintu masuk ke resort Tg Piai..tok kata, dulu-dulu jmbtn ke resort ni jmbtn kayu..ngeri je lalu sini bila air pasang, tiangnye goyang2....sekarang dah simen, kira ok lah..Dr Dodon sedang memikirkan destinasi "menembak" seterusnye.. hehe..
jauh2 aku dah tak larat tau..kene g pas baby kuar laks..hehe
Saje je nak buat Catlina & Cg Fly jeles dgn lens baru dia nih huh!
X menyempat abis mkn!
Don, pinjam Don?hehehe..buli ka inda buli bah?
Posing wajib bila dah ade org nak amikkan gambo..Boys will be boys...
Snap2 terakhir sebelum meninggalkan Tjg. Piai

7 ulasan:

Fly berkata...

wahh kacak2 nye jejaka2 tu haha,,angkat bakul

CatlinaFly berkata...

ngade...jejaka perasan :P

masviona berkata...

ateh nmpk cute sket sbb dah tembam sket xdelah kurus melidi jer mcm dulu...hehehe

CatlinaFly berkata...

ehehe..ye ke..takpe janji cg fly always nampak kite cute kat mata dia heh..

yong berkata...

wah best tu kalau tembak sana sini kan..

psst..editing marbeleslah..

CatlinaFly berkata...

yong: editing marbeles? huhuhu tak lah ayong..sy newbie lagi nih...baru nak bereksperimentasi..

Aldeany Hope berkata...

kuii kuii kuii.. ganteng2 pria nyerr..
nasib bek sesuai ngan the ladies..

:D

ops.. sy pn dah gemuk.. sy lak yg terasa..hikhikk

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.