Rabu, 3 Disember 2008

Overtime ?

Hehe..nulis entry lagik...

Aku kat opis sebenarnye ni(Cg Fly temankan)..buat soalan pekse..hutang yang tak siap2 sejak sebulan lalu..esok ade meeting edit soalan pekse heheh...umah dekat je dgn opis, tak sampai sekangkang kera pun heh!

Har har har alamak ade yg konfius kang..Catlina ni keje ape sebenarnye.... i'm a vet..vet ladang...bidang penternakan kambing secara spesifiknye & bolehlah sikit2 pasal lembu n kuda..tapi sebenarnye lebih minat bidang haiwan kesayangan (cats & dogs)..maybe sebab itu job pertama Catlina lepas grad dulu...3 tahun jugak keje bidang kucen anjing nih..

Keje bidang kamben ni baru lagi..(setahun lebih)...lagi satu bidang tugas Catlina ialah mengajar student2 sijil veterinar kat Kluang nih..hehe..kiranye 2 in 1 lah..& juga kadang2 mengajar kelas utk kursus usahawan penternak/bakal penternak (huh kekadang terasa malu jugak nk mengajar penternak, sebab Catlina sendiri bukannye ade ternak kambing ke lembu ke...cume ade ternak kucing 2 ekor je kat umah hahaha).....sekarang dah ujung semester so lagi 2 minggu dah nak final exam bg student sijil veterinar tahun 1....tapi cikgi nye lum siap buat soklan camno nih?heheh...haa..ni aku nak siapkan lah ni sbb tu g opis malam2....dah 2 mlm g opis akhirnye siap juga..time office hour byk nau komitmen lain, tak sempat nak sit down & mencipta soklan...kat umah, tak de feel nak buat keje..lagipun tak eloklah keje opis bwk ke rumah kan..pening kepala..so masuk blog jap & tulis entry utk santai kan otak ku ini..jap lagi kawe nok kelik deh...pastuh tido..sok bgn g keje lagi..huhuhu..lalalalala hari2 kerja!Selamat malam sume...

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.