Ahad, 28 Disember 2008

Selamat Tahun Baru 1430 & Suke suke tag


Catlina & Cg Fly mengucapkan Salam Maal Hijrah 1430 kepada semua kawan2 dan
juga nak jawab tag from qis..

*Here are the rules*

-List these rules on your blog.
-Share 7 facts about yourself on your blog.
-Tell 6 unspectacular quirks of yours.
-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
-Link the person who tagged you.
-Leave a comment for each blogger.

7even facts 'bout me:

1. anak bongsu dari dua beradik..kakak ku ialah mama kepada 2 org otomen iaitu ultramama

2. isteri kepada Cg Fly


3. seorang doktor veterinar yang berkhidmat menjaga kesihatan kambing2 di tmpt keje skrg nih..tapi actually lebih minat perubatan & surgeri kucing & anjing (small animal meds & surgery)...


4. tgh pregnant 7 months..due date nye 20 Mac 2009 tapi maybe seminggu awal/lewat..

5. suke usik & cubit Cg Fly ..suami isteri mestilah selalu bergurau senda ye dok...


6. penah keje jaga: orang utan babies di Bkt Merah Laketown Resort...(my first job ..bertahan 3 bulan jek sbb tak berapa minat jadi nanny!lagipun Perak jauh sgt dgn org2 yang tersayang...echeh!alasan..hehe)


7. suke chocolate cake & cheesecake, & aiskrim sundae semestinye dari McD

6ix unspectacular quirks about me

1. minat haiwan (duhh..) & giler pasal kucing!

2. suka suki amik gmbr & edit gmbr


3. hati kering tapi lately mudah tersentuh & kuat majuk hihihi (pembawak budak..)


4. tak suke bising2 (tapi Cg Fly suke karaoke..cian dia tak dok partner nak nyanyi..)


5. tak suke orang yang dera haiwan (penah tgk orang pukul anak anjing dpn mata, aku g kat org tu & suruh dia lepaskan anjing tuh..huh..mujur org tu tak pukul aku wehh..)


6. suke tido...ushh..tido besh...


7even people to be tagged

1.Ultramama 2.Itukz 3.Hana 4.Kmasz73 5.Yong 6. Aziemas 7. dan anda yg tgh baca ni..gotcha!

Link the person who tagged you
mama upin ipin iaitu qis! @
http://cintakusayangmu.blogspot.com/

Leave a comment for each blogger
jawab jgn tak jawab!

4 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

heh..heh.. salam maal hijrah utk catlina semoga thun baru ni membawa sinar yg bahagia. gigih buat tag ya.. akak dah buat dah tag ni..

CatlinaFly berkata...

hihi..dah kene tag..sekali sekala jwb jelah heh...

yong berkata...

waduhhh ada tag lagi!

nanti2 ye kita buat...

Aldeany Hope berkata...

huhuu.. ni keja plg susa ni..
lebih susa dr mkn nasikk.. :p

k.. japp nt haku carikkk idea lu.

Selamat Tahun baru suamiisteri &bebi(coming soon)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.