Selasa, 23 Disember 2008

Uiks?Ape benda ni?

Jeng!Jeng!Jeng!

Cuba teka..apa kaitan simpulan tali ni..dengan baby dlm peyut Catlina ni? :) ....Rasenye mummy2 otai blogger tau ape guna simpulan tali ni....

Klu: simpulan tali, 28 weeks..

heh lebih2 tak leh bagitau ...kene teka & jawab dulu! :)

8 ulasan:

Eita berkata...

akak ita tak tahu,,,
ita nk tahu ler nape :D

jus call me ida.. berkata...

tali aper tu??

hana berkata...

itu utk ikat tanda gerakan baby kan?? :D

yong berkata...

ha? utk kirakan gerakan bb???

Ultramama berkata...

format baru ke? x delak dapat tali ms pregnant ari tuh.

Tukang cerita berkata...

Eden lagik lah tak tau...
En. hubby ku check sendri....
buku merah yang biasa2 pregnant moms pegang tu pun aku tak der....
apa2 hal, semua tnya En.hubby...
dah kata doktor peribadikan...takkan nak tgk perut patients jer...perut bini kena jaga gak....

Azie berkata...

kita lompat dr blog kak fiza..
nak teka gak heheheh tu nk kira gerakan bb kan..sbb kalu kt kg2 selalu buat mcm ni...ada tu ikat guna daun :) tp kalu salah sorry hehhehe
opppss salam kenal ya :)

Rafizah Nordin berkata...

anakku udah tiga tp x penah lak ngikat tali camni tuk kire gerakan baby...hehehe...ape tu dr cat? atau ni cara baru ke?

nak cube tekalah... tali yg nak diikat pada kaki & tangan mami masa dlm pantang... betui tak???

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.