Isnin, 26 Januari 2009

Cinnamon Roll Tertunailah Hasrat Di Hati

Kudapan minum petang hari Sabtu..resipi ihsan dari Kak Ina KL dengan recommendation from my sis Ultramama...thanks kak ina!Sape nak try, g jenguk resipi kat blog Kak Ina yer..sgt mudah lagipun Kak Ina siap bagi tutorial step by step gitu.. :)

P/s: Catlina tak letak aising atas roll tu, cuma taburkan lebihan badam cincang atas cinnamon rolls tu..

7 ulasan:

Ultramama berkata...

Ho tu, jadi pung mung wat cinnamon tuh...Akok? Tunggu balik Kelate laa

~~ciklinn~~ berkata...

linn pun haritu amik resepi dari blog kak ina...tpai tak try2 lagi buat.... hahahhahahah

BabyAlden&Mama berkata...

kuikuikuii.. rajin..rajin... :p

apasal xde kuih utk jdikan tester? hikhikk... kidding.

CatlinaFly berkata...

ultramama: ho mujur jadik..tapi mcm lembik sikit masa nk potong, agaknye pisau tak cukup tajam kut..

cik linn: sedap ni cik linn , cepat2 try buat! :) lagipun tak manis sgt..

mama alden: heh..tak dapek nk bg test sbb bawak balik umah mak mertua daa...

tchersally berkata...

Salam,
yummy..can even smell d aroma from here..hik..hik..
err..bole minta consultation d sini tak doc? my 4 months old persian chinchila now being warded laaa..Dibo (male) suddenly lost his appetite, bila mkn pun..kejap muntah semula..dah kurus,last month br je ambik 1st vacination..dan yg plg pelik..bulu dia yg gebu tu gugur..bila tumbuh..jadi warna lain..ish..kenapa ya doc?

CatlinaFly berkata...

teacher sally: sy reply kat blog tiche ok..

ashley berkata...

Cat,
Thank you for visiting my blog. You have such a nice blog too and nice pictures as well.

Lapo ahh tengok kuih.
Akok?

aaaaa..sedapnyer.

Wah nak nimang anak pertama ye..
he he he..
You are visiting THE RIGHT BLOG!!

I have...Tisa'tun!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.