Selasa, 24 Februari 2009

Betul Betul Betul!

Aktiviti Sabtu baru2 ni...gi tgk filem Geng: Upin Ipin kat MBO Kluang Parade..siap beli tiket sehari sebelum lagik..yelah kang full house, melopong lak..dah la dah janji dgn adik Aza nak g tgk cite ni..

BTW...cite ni mmg best giler..aduh lawak tak ingat..tabik sgt kat krew Le's Copaque nih!Mmg penuh panggung ari tu..paling best scene Rajoo, Upin & Ipin nak jatuh dari tebing (fikir mase depannnn!).Sape tak tgk lagi..gi la tgk..(promosi percuma nih) tak rugi..bwk adik2 ke anak2 ke anak2 sedara ke..lagipun filem kite, wajah kite..seronok tgk kartun yg memaparkan wajah Malaysia (jiwa patriotik nih! ), aku rase kalau aku tgk lagi, aku leh gelak lagi ni..Aza pun ckp dia nak tgk lagi..(hehe..wpun kat ujung2 movie nih dia mcm gelisah sket maybe sbb lame sgt duk dlm gelap dia tak selesa..ni first time budak kecik ni masuk wyg!)



17 ulasan:

MariaFaizal berkata...

Ah Aza so cute!
Best tak Upin & Ipin? My hubby plans nak bwk akak & children this weekend. Hopefully it's worth watching.

Do take care.Dah dekat EDD dah Cat nih.Active betul cik adik manis sorang nih! heheh..

karipapsayur berkata...

hi! Ini 1st pregnancy ke? Baby u dah turun ke?

CatlinaFly berkata...

maria faizal: g tgk kak jgn tak tengok!actually cg fly risau nak bwk sy g tgk movie ni kang takut "sakit perut" dlm wayang tuh hahaha tak ke naya...ah tak kire, nak tgk jugakkkkk!selamat menonton!mmg berbaloi!

CatlinaFly berkata...

karipap sayur: ye..first preggie :) last week scan , kepala mmg dah ke arah bwh..bontotnye menonggeng ke atas hahaha ;)

Anil Wanina berkata...

cat,
siyess... best kan citer nih.. tak rugi tgk... hiks..

CatlinaFly berkata...

Anil Wanina: betul betul betul!bagi sy ini sebuah movie kartun yang jujur kerana hampir 100% mencerminkan perangai budak dgn tepat!!(nakal, naif, tak reti takut & penat!)tapi watak org tua mcm bpk rajoo, tok dalang dgn nenek upin ipin tu leh tahan lawaknye jugak..adoi..bila teringat je rasa nak gelak lah..hehehe

Rafizah Nordin berkata...

adushhh sangat jeles...kite belum ade kesempatan lagik nak bawak anakanda2 g tgk.dorang dah mondak dah tu....huhuhu

ashley berkata...

'hisssssh'..kata kak Ros.
'Tak kuaseeerrr' kata abang Sally.

saaaapi go!
Saaaaapi STOP!!!

he he he..

CatlinaFly berkata...

kak fizah: tgk jgn tak tgk

kak ashley: sorang lagi yg dah terjangkit ni..hahaha..Go Sapy Goooo!!!

syareena berkata...

e... nak p gak la bawa auni, adam...

huhu tgh pregnnt ke?

ade pulak yg dpt kembar cam upin ipin nnt hiks....

My Blog berkata...

memang best giler citer ni.. 5 bintang diberi...

[[ yong ibu chem ]] berkata...

wah..ina dah tgk ye..mmg best kan..tapi tu lah..yonh leh lak terlelap jap..huhuhuhuhu

chem nonton sampai tak kelip2 mata..duk tgk antu durian tu..hehehhehe

CatlinaFly berkata...

syareena: takpe..sy ni dah 8 bulan lebih..dah scan byk kali..mmg sorg je bb nye :) hehe

my blog: betul betul betul

yong: hehe..terbalik..sy dgn cg fly yang concentrate tgk cite ni, adik aza time ujung2 tu dia mcm ngantuk je..sebab tak biasa bergelap kut..

BabyAlden&Mama berkata...

waa..bestnya catlina. sebenarnya sy pun memang nak pegi tu..tengok iklan kat tv besttt..
tp mcm xde green light jer.. hiskkk

kang aku g nengok sorang2 sudah.. hikhikk..

CatlinaFly berkata...

mama alden: hehe soh papa alden yg jaga, pastu u g tgk sorg hahaha..kang tade lak org mengejar2 alden dlm gelap kat wyg :) huhuhuhu

zieha berkata...

lama dah tk tgk wayang,susah semenjak ada budak kecik nie,,huhuhu,mcm best jer cerita tu?

CatlinaFly berkata...

zieha: mmg best!takpun tunggu kuar vcd/dvd nanti zieha beli tgk kat umah ke..tulah kang berlari berkejaran dgn budak tecik tuh dlm wyg, mane reti duk diam mesti tgh lasak ni kan?adik ipar sy tu pun tak leh duk diam lame2..(lame gak cite ni dkt 2 jam..)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.