Khamis, 12 Februari 2009

Checkup (lagiiiii....)

Diari aku hari ni (Khamis 12 Feb 2009)

9pg - 12.30 tghari :
kat spital...


2.30 - 3.30 ptg:
kelas kat auditorium

3.30 ptg - 4.30 ptg:
meeting..tak leh nak lari sbb aku ler pengerusi meetingnye ehek!(dush!mcmane lah aku leh pilih tarikh ni nak wat meeting, lupe lak pagi nye kene g spital..dah penat stgh hari kat sane...huhuh)

Cerita Checkup

Haemoglobin darah ok normal.. Urine glucose ok normal.. RBC, WBC, KLCC oppss..hehe..lain2 semua normal... Kaki tak bengkak..takde pening kepala.. Scan tgk baby , Dr ckp baby sihat..alhamdulillah..

Ok kawan2 see u tomorrow pulak..heh..kalau sempat update ler..esok pun mcm full schedule jek pagi ptg!


Aku me"reward'kan diri sendiri dengan seketui muffin (beli kat kantin spital)..as a dessert lepas lunch..tapi kan..buat sendiri lagi puas mkn kut tehehehehe..ayokkk...ade gak Catlina mengganas lagi kat dapur ni kang..heh!(Dah dekat seminggu Catlina tak mkn kek & yg seangkatan dgnnye tau..ni baru mkn nih!)

10 ulasan:

cintaKusayangMu berkata...

sedap la plak nmpk muffin tu...skrg ni selera qis mnjadi2..ape je..rasa nk telan sume..heheh...
bagus...truskn mnjaga keshtn mu dgn baik....
dan jgn lupa...truskn niatmu itew utk wat stok EBM byk2...heheh

hana berkata...

ayokkk tak tau! heheheheee....

[[ yong ibu chem ]] berkata...

syoknya...baby pun sihat dlm tu kan...

mesti rasa riang betul bila saat dia menendang2..bergerak2 tu...

CatlinaFly berkata...

qis: tulah qis..mmg nmpk sedap tapi bila dah mkn, rase frust sikit..sbb dah biasa bake sendiri..bila beli rase tak best..hehehe..

CatlinaFly berkata...

kak hana: jeng jeng jeng...tungguuu..heheh!

CatlinaFly berkata...

yong: ha ah yong..kalau dia senyap, kite jadi naik risau pulak..tapi bila sekali dia gerak skrg ni...pehhh..senak!nak2 kalau menendang!

aznitaz berkata...

cat,
kalo tndang ok lagi tp kalo dia pusing2 n gerak2 tu adoi..mmg x tahan. kelakar tgk perut tina2 mcm wave.

aznitaz berkata...

opps buka tina2 tp tiba2 tu..

CatlinaFly berkata...

aznitaz..hehe betul2..kekadang nmpk perut bersegi2..agaknye time tu baby menonggeng tak pun tu lutut dia hehehe

jus call me ida.. berkata...

buat sendiri ada banyak skit! hehe
Ini berlawan2 perut dengan cintaKusayangMu yerk?? saing skali ke deliver?

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.