Sabtu, 14 Februari 2009

Sup daging kambing

Masakan Cg Fly ..utk dinner mlm tadi.Mcm tau2 je aku tak larat nak masak..balik keje petang semalam,smpi2 je kat rumah, tgk2 Cg Fly kat dapur tgh masak sup ni. :) Cayang awk ah hehehehe...terima kasih daun keladi, sok2 leh masak lagi hehehehe..

9 ulasan:

anawahid berkata...

catttt... sedapnyerr... perghh.. nih kalo cicah ngan roti tawar pon sodappp...

dZana berkata...

sedap lagi mkn kalau ada sambal kicap.. pas cgu fly kene blajo msk menu ibu dlm pantang pulak..

Aishah@Ariffin@Aqil berkata...

takpernah lagi mkn sup kambing...kalu daging kambing gulai tu pernah sekali...hahaha...seumur hidup br pernah mkn sekali je..ms blk br nih...

cintaKusayangMu berkata...

syioknye ader org tlg masakan...hehehe

ashley berkata...

Kejap ye..
Sebelum makan tu akak nak tanya..
Ni kambing yang 'sakit pinggang' hari tu ke?
..siannnn he he he..

CatlinaFly berkata...

kak anawahid: hehe..air tgn suami sekali sekala mmg sedap..berselera sy & baby bersantap :)

CatlinaFly berkata...

kak zana: hehe..sy tak mkn pedas..sbb tu takdok smbl kicap..husband kalau takde kwn mkn smbl, mmg dia tak buat ler..keh keh..nanti sy maklumkan kat dia suh belajo menu berpantang kui kui kui

CatlinaFly berkata...

aishah: sedap tau aishah!ni faveret suami sy ni..sebab tu dia pandai msk sup ni.tapi kalau mkn selalu daging kambing ni..panas bdn! :)

CatlinaFly berkata...

qis: kalau ade masa dtg sini kite suruh cg fly masakkan hehehehe

ashley; hehehe idok ler..ni daging kambing beli frozen kat giant itteww..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.