Ahad, 8 Februari 2009

Yong oh Yong...

Kepada Yong mama Chem...ni nak jawab tag Yong lah ni..hehe kite settle satu2 yer..Catlina buat yang ni dulu sebab yang paaaaling senang nak buat hehehe...huhuhu..homework di hujung minggu..

The challenge is:

Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.

Go to the sixth picture in that folder.

Put the picture on your blog and description of it.

Invite six friends to join the challenge.

Link them in your blog and let them know they have been challenged.



Keterangan gambar..

Masa ni coti2 kat Cameron Highlands...dgn my parents & famili Ultramama.Masa ni aku slim lagi..(Mac 2008).Ultraboboy kene hug2 dengan Su Na hehe..Rindu nak "gaduh" mulut dgn Ultramir (Su Na & Ultramir same2 mulut laser gitu hahaha) dan rindu nak dengar Ultralif nyanyi lagu Sayang Sayang Sayang nyanyian Aliff Aziz versi Ayam.. (Alif tak pandai sebut sayang,bila dia nyanyi..bunyinye jadik Ayam ayam ayam..)


Hmm...sape2 nak buat tag ni..silakan..

9 ulasan:

MariaFaizal berkata...

Awwww...so sweet...I miss Cameron Highland so much! Can't to go there again with my hubby & munchkins. Cheers CAT! *wink2 back*

p/s: Has the baby gender known via scanning? I might have missed any of your posts about this prior to this question :) However, do not b too confident of whether the baby is a he or she. As long as everything goes smooth & safe for you, hubby & the baby. Wishing you well CAT. *Miowwww*

MariaFaizal berkata...

Correction:
"Can't wait to go there again...."

** yong ** berkata...

hehehehehe nanti2 kita bagi lagi tau kerja umah..hahahahhaa

Hanney Hanafiah berkata...

nervous x nak dekat2 ni?

Linda Latip berkata...

hehehe klu tag ni mmg tak abis, tp seronok kan..kami pn byk lg keje umah tak siap..naty la buat slo²...

nmpk sggh hepi dgn kuarga otromen ye..ehehe

CatlinaFly berkata...

kak maria: 3x scan..dr ckp baby girl..tgk jelah kuar nanti hehe..tapi sy tak lah beli brg baby kaler pink..caca marba..mcm2 kaler, tapi mostly basic dia kaler putih or cream..dah besar sikit, kalau betul girl, kite borong pink!!

CatlinaFly berkata...

yong: oh..takper takper..nanti kan sy nak cari tag byk2 bagi yong pulak hahaha

CatlinaFly berkata...

hanney: oh hanney..tiap kali sakit perut, suspens je tau skrg ni!hehehe

CatlinaFly berkata...

linda latip: ultracat & ultraboboys gitu hahaha..nanti bulan 3 kemunculan ultrasubaby lak haha..(ade ker gitu?) adoi la..heh!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.