Rabu, 4 Mac 2009

Aiskrim!


Inilah kudapan petang2 aku & my hubby sejak 2-3 hari ni.Rasanye semua org suke mkn aiskrim..termasuklah aku & Cg Fly..kami ade soft spot bagi aiskrim ni..siap beli dua bekas aiskrim..satu flavor yg aku suke(caramel with chocolate syrup & almond nibs), satu lagi yg Cg Fly suke (tiramisu). Nak buat banana split tapi pisang lak takde kat umah, lupe nak beli.

Serving suggestions:

2-3 scoop aiskrim yg disukai

Hershey's frozen shell topping (dlm RM11 - kat Giant ade jual)

1-2 sudu teh badam cincang - disangai (tapi letak lagi byk laaaaagi sedap)


1.Masukkan aiskrim dlm cawan/mangkuk

2.Picit Hershey's frozen shell ke atas aiskrim
3.Taburkan kacang badam cincang

4.Biarkan beberapa saat, topping frozen shell akan membeku. Siap utk disantap!

Selamat mkn aiskrim!Yummy!
(bukan budak2 je suke..mak & bapak budak pun leh ralit mkn es krim ni wehh...

6 ulasan:

Tukang cerita berkata...

akak suka tgk n3 kat bawah tu...
beza dolu dan skrg...
lain lah...
:)

Aishah@Ariffin@Aqil berkata...

sedap nih....suke gak ngan eskim lagi2 musim panas...

karipapsayur berkata...

ah sedapnyeeeee!!! nyam3

CuTeMiUt78 berkata...

uish.. yummy2...

[[ yong ibu chem ]] berkata...

kalau Hershey's mmg ya ampun..sodap!

{sambil berlari terus ke giant gi membeli aiskerim!}

:)

naznah berkata...

haku suka perisa coklat..ada x..?
http://besuti.blogspot.com/

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.