Khamis, 5 Mac 2009

Alhamdulillah...

Alkisahnya..mase aku buat puding karamel ari tuh, aku bwk sikit ke opis...saje nak kongsi dgn kwn2, sharing is caring!..dan tak sangka pulak....ade yg berminat & order puding ni!Puding dlm gmbr ni, adalah order yg kedua aku amik, dari member2ku, Ain & Yani.Order yg pertama from Ita, kwn sekerja aku gak, tapi time tu(Isnin baru2 ni) aku tak sempat amik gmbr....hns hns..terasa kembang lak hidung yg sedia kembang ni...terharu ade org nak order hasil tgn aku ni!Alhamdulillah..aku masih larat lagi nak masak2 ni demi memenuhi hasrat hati member2... :) Rase gembira pun ade sbb dpt menunaikan hasrat hati diorg (echeh mcm tertunailah hasrat di hati kak Ina KL laks...)
Dah masak je, terus snap gmbr!Betapa excited nye aku!

Ok..duk diam2 dlm fridge..sok 'client' nak dtg amik pas keje hehehe..nk mkn nanti baru telangkupkan ye Yani & Ain...

12 ulasan:

Ejump berkata...

woag..bile nk bkk restorent neyh?..
later leh sume member2 blogger datang ramai2...dpt makan free...ehehe...

CatlinaFly berkata...

ejump:adeh deh dik ejump ui...tak smpi tahap tu..sy ni baru2 je belajar msk2 ni...setakat mkn2 famili & kwn..ok lah kut :)

Anil Wanina berkata...

sukenye pudinggg....

Tukang cerita berkata...

nak rasa gak tauke kek...
sama komen ngan kat cgu fly ari tuh...
"korang nih, elok wat kdai kek ngan kdai gambar sebelah menyebelah lah...'
:)

ainsahrizal berkata...

ui...dh sarat pun sempat amik order lg....

karipapsayur berkata...

Me and my mama baca blog you and she said; "Mudahnye bahan2 buat puding gula hangus diaaa.. Jom kita buat nak?!"

Puding karamel kami sedang dikukus.. Nyam3.. Nnt rasanya I akan inform you!

Nway, TQ becos published the resepi!

karipapsayur berkata...

Cuba you tgk rupa puding I.. kenapa x smooth aaa??

http://karipapsayur.blogspot.com/2009/03/saya-guna-resepi-dia.html

CatlinaFly berkata...

anilwanina: sy pun suke jugeeee...

tukang cerita: akak doa2 jelah..tapi ingatkan nak bukak klinik haiwan (insya Allah..)heh pastu sebelah tu kedai kek..hmm..tak bley kut nanti masuk bulu kucen..hahaha

CatlinaFly berkata...

ain: moga tertunailah hasrat di hati mereka (kwn2 aku itteww..)..heh..nanti ko dtg sini aku buatkan jugak utk ko..ko nak ape ckp je ciskek, chocolate kek heheh!

CatlinaFly berkata...

mommy qastalani: welkem..sy dah jenguk blog u & dah bagi komen :)..jenuh gak pikir nape jadik gitu ek..hmm..

linahilmin berkata...

salam kenal...

tengah tunggu hari ye... semoga semuanya tenang & selamat kay..

ps- puding karamel mmg yummy kan..

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. bagus ni.. blh buat bisnes..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.