Isnin, 16 Mac 2009

Dah sampai!

Semalam, parent ku & famili Ultramama selamat smpi ke rumah jam 5 ptg.Alhamdulillah...
Dan petang smlm jugak aku & Cg Fly bwk Ultramama n famili round2 kat ladang jap, sebab esoknye aku nak pulangkan Hilux jabatan ke opis since aku dah mula bercuti. (amik cuti rehat...sambung dgn cuti bersalin nanti ni).
.


11 ulasan:

CAHAYA berkata...

hensem kuda kat belakang. :P selamat bercuti dan melahirkan. harap semuanya baik2 saja. :)

Puan Iza berkata...

hai....
tgh tunggu hari nak bersalin ek....
Semoga selamat semuanya....:-)

Tukang cerita berkata...

Wahhhhhh....
Syoknya....
bestlah ultra2 tu ek....

~nak join wehhhhh...
:) ~

Tukang cerita berkata...

Suh Ultramam update dr Johor sajork...
:)

BabyAlden&Mama berkata...

wah.. happy nyer.. ramai pelawat dtg. :p tp pesall bebi tak nk kuar2 erkk.. takut ultra yg ramai tu tak.. :p
krm slm kat ultra semua yer..

CatlinaFly berkata...

cahaya: terima kasih

pn iza: ha ah..tggu hari n menghitung hari jek ni!ikutkan due nyer jumaat ni

CatlinaFly berkata...

cahaya: terima kasih

pn iza: ha ah..tggu hari n menghitung hari jek ni!ikutkan due nyer jumaat ni

CatlinaFly berkata...

ustazah tkg cerita: peh budak2 tu mmg seronok..nak2 bila bab 'picit2' kucing2 sy huhuhu..suke betul diorg dgn kucing, mmg keturunan kut hehehe..siap mintak nk bwk balik penang lagi!pastu siap mintak kuda dgn lembu pun nak bwk balik penang!adoi..mcmane auntie nye nak jwb tuh..hik hik

CatlinaFly berkata...

baby alden & mama nye: mmg seronok sekali sekala berkumpul sekeluarga..lagipun kalau tak, kami berdua je kat umah ni.meriah sket umah skrg.tp esok famili ultra nak balik dah..tinggal my parent je.

baby lum ready nk kuar lagi ni..lum masa dia, due nye kan 20hb ni...kalo luar 19hb best jugek, same besday dgn cik abg ku heh.tapi kalau gitu ultra famili tak berkesempatan jumpe bb dululah, jumpe next coti sekolah lak!

aznitaz berkata...

selamat becuti..masih gigih cat memblog..nnt jgn lupa update gambar bby yer..

~~ciklinn~~ berkata...

cantikk gamabr2 ni cat...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.