Rabu, 4 Mac 2009

Dulu dan sekarang

Ini namenye entry tak de topik spesifik & idea lain dah...hehehe...

Oni (my cat)..dulu dan sekarang.A part of our family & our bundle of joy!

2004

2009

Aku..
dulu dan sekarang hehehe..our bundle of joy nye ade dlm peyut tuh tunggu hari je nak keluar!

Kiri : mase awal preggie (2 bulan)
Kanan: gmbr bulan lepas..mase 8 bulan..heh!

Saje letak sebelah menyebelah gmbr ni..fuh lain rupenye aku yg dulu yek...heh..

11 ulasan:

Catz berkata...

lain tapi tetap nampak menawannn.
good luck yer!

CuTeMiUt78 berkata...

makin berseri2 lor..

are berkata...

catlina..
cantik sgt masa preggie...

Little Angel berkata...

salam...
jemputlah singgah..
http://cute-littleangels.blogspot.com
baju baby n kanak2..branded..berkualiti..pelanggan terawal kami akan mendapat special diskaun!!

masviona berkata...

yg dulu cntk yg skrang nih makin cantik n berseri2...hikss

Aishah@Ariffin@Aqil berkata...

yg pasti tetap menawan dan bertambah berseri2 lagi tu...

CatlinaFly berkata...

catz: hehehe..menawan ke?rase bulat cam cawan je hik hik

cute miut,kak are,masviona & aishah: adeh...malu gue..(sambil kedip2 mate mengade2 hik hik hik...)

little angel:salam singgah kembali

karipapsayur berkata...

keh3.. after baby keluar, letak tiga berderet plk pikca! Nway.. ibu mengandung mmg nampak cantik!! Kecantikan dari dalam kott

anatahir48 berkata...

takpe cat, nnt dah beranak boleh ramping balik..hehe...
comeynyer kucing tu..nak pinjam bleh?

CatlinaFly berkata...

mommy qastalani: pasni posing dukung bb lak kite yer...;) sy doakan awk pun selamat sumenye...

kak anatahir: nanti kak ana lak rimas dgn si oni ni..suke menempek & menggediks,kalau kite atas sofa, dia pun nyibuk.tak tau la time bb dah kuar nti..dia jeles kut heh

Mira berkata...

salam lina..heheheh cute arr kucen lina tu..hampir sama arr ngan kucen mira..masa kecik pun sama...heheheh kucen ni mmg menjadi sebahagian dalam keluarga kan..

banyak orang cakap tak elok ada kucen masa preggy nih..lina cam mana...sama pendapat tak ngan mereka..alhamdulillah kandungan lina pun sihat semasa hamil kan..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.