Isnin, 9 Mac 2009

Kunanti hujung minggu depan..

Gmbr raya Aidilfitri tahun lepas

Yeay!Sukenye aku!Minggu depan, rombongan my parent & ultramama sefamili akan ke Kluang,rumah Catlina ler mane lagi.....sempena cuti sekolah dan juga sempena nak sambut ahli keluarga baru...tapi famili ultramama dpt stay 3 hari je coz, khamis ultramama nak sit exam PTK...19mac ..yg mane juga tarikh besday my other half...baby pula due 20mac... :)..tak sabar nak jumpe semua especially ultraboboys!!

Ultra boboys with their ultragrandparents hehe

4 ulasan:

CoNniE berkata...

huhuh... best tu... due pon tak lama lagi tu..

Tukang cerita berkata...

Best tu catlina....
akak pun dah lama tak kumpul adik beradik....
:)

izuan murat berkata...

wah bestnyer..mst meriah ur jouse nti! atuk nenek , auntie n cousin xsabo nk jmp ur lil bby dh tuu..:)

CAHAYA berkata...

Selamat due. Hope semua baik2 aja nanti. :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.