Ahad, 29 Mac 2009

Kunjungan a.k.a mini gathering 2?

Semalam(Sabtu), Catlina dapat sms dari kawan lama@ roomate masa matriks UPM dulu, Mastura aka Masviona.Katanye diorg satu famili ada kat JB and nak singgah rumah before balik KL.Lame tak jumpe Mastura..last jumpa masa dia nak bertunang dulu..rasenye dah 3-4 tahun lepas jugak lah.err...boleh dikatakan ala-ala mini gathering jugak lah yea..hehe..sebab masing2 ade blog sendiri.Husband Masviona,Nasrul aka Prebet Sabu dan Cg Fly takdok dlm gmbr sbb diorg ler yg amik gmbr...:)..Ini jugak merupakan kali pertama hubby2 kitorg bertemu,biasanye communicate via blog je ;).



Terima kasih atas kunjungan Masviona sekeluarga..Insya Allah kunjungan balas, akan datang, kalau kami sekeluarga ke KL pulak yer.. :) Semalam asyik ketawa tgk keletah Damia yg sangat aktif dan pantang disuruh joget, siap buat goyang gerudi lagi ..syg lak tak rakam video heh.Rasenye kat blog Masviona ade rakaman Damia joget2 nih!Pandai pulak ikut rentak lagu cite kartun dlm tv tu.Terima kasih juga atas lovely gift for E-ein...



2 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

rupa2nye nama tuya ngan masviona sama..hehehehheeh..baru tau bile baca n3 tu..
bestnye dapat gendong baby..syiummm sket..muahh..cumel e-ein..

CuTeMiUt78 berkata...

heh..heh..heh.. best kan bila dpt jumpa member lama.. pastu masing2 jd member blog plak tu.. seronok yg amat

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.