Sabtu, 7 Mac 2009

Salam Maulidur Rasul


Selawat dan salam ke atas Junjungan Besar kita Nabi Muhammad S.A.W....yang jatuh pada hari esok.

Kepada kawan2 blogger, selamat berhujung minggu & cuti2& masak2...& mkn2(amik gmbr tau before santap!pastu post dlm blog!heh!)

5 ulasan:

anawahid berkata...

salam MAulidur Rasul Cattt... jom turun BP kita g umah Hana yukkkk... jwp plsssssss..... email akak, waheedeana@yahoo.com

CuTeMiUt78 berkata...

salam maulidur rasul..

ashley berkata...

cat,
anak akak yang sulung lahir awal seminggu. kalau anak Cat lahir hari isnin ni sama ngan 12 Rabiulawal.Best gak kan?sama tarikh dengan tarikh Rasulullah lahir!

agak agak dah rasa sakit ke tu???

smile..

CatlinaFly berkata...

kak ana wahid: insya allah..sy dah email akak dah

cute miut: :)

kak ashley: lum..lum ade tanda sakit2 lagi..lenguh2 ade lah .especially kat sendi2 jari tgn & tapak kaki..heh bb sy nak same besday dgn abah dia kut (19 mac)

CAHAYA berkata...

Salam Maulidur Rasul. Salawat dan salam ke atas nabi junjungan Muhammad SAW. :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.