Ahad, 15 Mac 2009

Tak boleh tido a.k.a sebungkus roti & sebuah laptop

Aku dah terjaga sejak 3.30 pagi tadi..golek punye golek, tak berjaya tido balik la pulak..& perut terasa lapar.Teringat lak roti gardenia delicia butterscotch beli pagi tadi.Hmm..bgn japlah mkn dlm 2 keping ke buat alas perut....Pastu ternampak lak laptop yg tersadai kat tepi katil hehehe ape lagi BLOG WALKING ler...

Dan rasenye mcm aku tak leh tido je ni..tunggu jelah subuh.Ke sebab my parent & famili kakak nak bertolak dari Penang pas subuh ni, aku excited smpi terjaga & takleh tido?Yeay!Aku doakan perjalanan mereka selamat..amin...

Bukan 2 keping je aku belasah, separuh bungkus aku menyantap hehehe maklumlah betul2 sedap roti tu

(Ni dah 4 x my parent dtg Johor...for Ultramama & famili, ini kali pertama..coz masa kenduri aku kat Johor 3thn lepas, sekolah dah nak bukak, so diorg tak dpt ler dtg..)

** dalam kepala duk fikir2 & merancang nak bwk jalan2 ke mane ye..Ultramama dtg kejap sgt lah..Rabu ni nak balik Penang semula dah, Khamis ade PTK!

Buat petang tadi..for my nephews

Announcement:

1.tahniah buat Mommy Qastalani, my blogger friend yg dah selamat melahirkan baby boy baru2 ni - 11Mac.
2.tumpang gembira utk Mummy Qis, dengar2 nye twin Darwishes dah balik rumah! :)

4 ulasan:

MariaFaizal berkata...

Ahhh...you poor thing Catlina. I was just like you during last week of pregnancy. It was quite...ummmm...torturing I'd say
:(

But you couldn't sleep out of excitement (which is good!)and I'm wishing you all the happiness ahead.Amen...

Have a great day ahead Cat.

Aishah@Ariffin@Aqil berkata...

salam catlina
tq 4 award...
kite masa peknen aqil dl,bile jaga tgh mlm tu dah tak leh tido...dari kul 1 pg...rupa2 tanda petang tu baby dah nak kuar...
catlina ok ke?...takde tanda2 lagi? ape2 pon selamat lah ya....

Teacher berkata...

don't forget to snap photos (for the hubby la) in the delivery room... We did for the second child and it was interesting to look back at those photos... minutes after the baby was born

zieha berkata...

tk tido lena sbb memikir nk deliver kann?..apa2 pun selamat yek..moga ibu dan bakal anak sihat:)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.