Rabu, 15 April 2009

28 hari


Salam kengkawan sume.....

Anakku dah 28 hari!!ikutkan bilangan hari, dah sebulan umo E-ein tapi ikutkan tarikh, Sabtu ni (18 april)baru umo E-ein genap sebulan..cepat betul masa berlalu..

Pssttt:...mama tok & ayah bah (nenek & datuk E-ein) nak balik Kelantan dah Sabtu ni..(Uwaaa...E-ein rindu nanti..mama pun rindu! )..So aku akan balik sambung berpantang kat umah mak mertua lak kat Bandar Tenggara,Kulai...jadinye..no internet for 1 month! isk isk isk......Huhuhu..gonna miss all of you ...lepas2 ni kite sambung hapdet lagi yer....mane yg ade no hp Catlina,kite leh la ber sms atau bersembang kut phone yeah?Btw..ni email aku : catlina7@yahoo.com ..sape2 nak exchange no phone leh la....sempat lagi aku nk cek email before Sabtu ni huhuhuhu....isk isk isk lagi!!!
Ape-ape pun...jom layan aktiviti E-ein siang tadi jom!
Mama sy dah mandi..dah wangi..peluklah sy..(abaikan bedak yang bersememeh kat pipi sy itu..mama sy punye keje!)

Mama nak susu..(wat muke comel..)

Mama nak SUSU...(mata dah bergenang..)

MAMA e-ein nak SUSU ni!(muke nak nangis)

WAAAAA...NAK SUSU!!SEKARANG!!!(hehe sekali nangis betul daa...mama ja at..suke sakat E-ein)

Selepas menyusu...gaya tido orang kaya ke ni?hehehe..janji berjaya dlm hidup ye anak mama..aminn..

zzzzZZZZZZZZ....(pssttt..sekali tgk mcm kepompong rerama laks..hehehe..)

28 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

e'ehhhhhhhhh..pipi e-ein..bambamnye...meh syium sket...
geramnye..semangat!!!
baby e-ein cepat besar tau..jadi good girl..muah muah..selamat berpantang di rumah mertua cat..hehehhehe..

LoVEaQshA berkata...

wah e-ein dh mkin cumil..
nti tmbm cam aunty zura plak,hehe
ibu nyer e-ein slmt berpantang lg yer!!

neezareef berkata...

catlina,
28hari npk cerdik dah...x lama lg tu nk abis pantang..heheeh..sabo2...

baby meragam x nih...salu dah lebih 2mgg ni dah stabil dah semua

cpt beso nnti mama e-ein nk bwk naik kuda..hehehehe

umie berkata...

salam...comel nyer baby e-ein..nak cium ckit..nak berpantang rumah mertua kat johor ek..suami sy org batu pahat..

♥Hernee Nazir♥ berkata...

wahh..e-ein dh mcm bdk dh abis pntg ek..pas ni pntg kt kulai ae..

cintaKusayangMu berkata...

kjp tul masa berlalu...
nnt xdpt nk tgk pic terbaru e ein..e-ein nk blk umah nenek abah lak ye...ok,take care ye..jgn nakal2.tau...

catlina..qis nk jemput dtg umh cukur jmbul si kembor...nnt qis sms je la ye...

Mama-Danish & Sarah berkata...

alaaaa....... lama sebulan tu. nanti mesti cik ain kangan gila kat e-ein.

Aishah@Ariffin@Aqil berkata...

wahhh...rindu ler kite nanti...ape2 pon take care ya...

izuan murat berkata...

hehehe kesian dia...lama tgu nk susu yer..siap bgenang air mata tu. sabar btul e-ein ni. dh lme sgt tu br dia nangis ek:D

Slmt bpantang kt umah mertua..mst kami rindu sama e-ein.;)

chugie berkata...

ala cumelz nye.. bestnye tgok baby ni. Sy rasa semakin teruja nk tgok anak sendiri.

karipapsayur berkata...

wahhh.. seyes bergaya tdo! pipinya sudah labuh.. kasi kerat buat masak sup pun bole kenyang! heh heh heh

kenapa kata kena berpisah anak?? rindu giler tauu.. nnt nak buat kerja pun serba x kena.

Gieyana berkata...

Alaa..comeyy nyer dia..lm x dtg sini...aperpun take care k!

tchersally berkata...

tomeinyer baby ein nih..
selamat menyambung pantang part two ya..adoi..sebulan x de tenet???bole tahan ke..hehe..anyway..take care..

yong ibu chem berkata...

E-in makin comel!bambambam lah

dah sebulan dah ye..

ala, no intenet sebulan?? aduhhh klu yong kok pusing2 tu..heheheehe

BabyAlden&Mama berkata...

hihiiii kiut ny muka e ein tu.. :p cepatnya membesar menantu ku itewwww...

membesar bagai johan yer.

CoNniE berkata...

baru 28 hari tu, pipi dah gembung.. hihih... cpt je kan mase berlalu...

masuk keje nnt sape jaga E-ein? hohoho...

masviona berkata...

mak aiii eein dah semangat dah...huhuhu...cute jer muka dia ngah nangis tuh
selamat berpantang untuk mamanya.....sket hari je lagi tuh

atie berkata...

e ein ni makin tembamlah kan...geram je..

karipapsayur berkata...

Kalau B bengkak lagi, try amik supplement lecithin. I dah try. lepas makan susu flow laju. But still not sure affect baby atau x bila minum susu tuh. I try ms kursus, pump-and-throw.

Senin/Selasa ni nak jumpa doc. Nnt lps tanya i update ok

CuTeMiUt78 berkata...

wah..E-in makin cute n bam bam lor.. lama tak tgk sini

IdzaRis79 berkata...

comelnya dia...

yginsaf.com berkata...

chomeyyy ghitewww..

Jamie berkata...

apsal tak bedung tangan sekali... hehehe nanti bila dah besar org kat tulah tgn dulu kecik2 tak bedung.
Selamat berpantang kat Johor tanah tumpahnya darahku.

Diarihatiku1976 berkata...

comeinya... best aarrr .. saya nak mcm tu gak... bila nak dapat ni... sayunya tgk baby ni

yong ibu chem berkata...

bam bam lah dia..hehehehe cute!

ohh berpantang kat umah MIL..selmat berpantang ye..

Idida Aziz berkata...

heeee baby....sama2 la kita nanti melihat bb kita membesar yer...

thx 4 ur comment kay..sori br pasan, and lambat kunjung balas...singgah sll kay

~~ciklinn~~ berkata...

cat bila nak hapdett ni..tak sabar nak tgok gamabr baby lagi

lin berkata...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.