Selasa, 7 April 2009

E-ein's photoshoot session

Lebih byk potret E-ein di blog ini: Catlina's Photography. :) Inilah keje mama E-ein bila dah terperap je kat umah!E-ein dah berumur 21 hari sekarang...huhu..lagi 19 hari berpantang!Dah windu cheesecake, tiramisu & ice blended milo !Tapi ade setengah orang..pantangnye 100 hari...aku?hmm..tgklah dulu...ikutkan nafsu..mcm tak buat je 100 hari tu muahahaha....

32 ulasan:

BabyAlden&Mama berkata...

allaaa laaa laaa laaa.. cute nye e ein..

T.u.Y.a berkata...

mama e-ein kena tahan la weiiiii...memang perit nak berpantang bagai..tu x leh makan,ni tak leh wat..tension2..
e-ein senyum cumel..alolololo..

edenphotographer berkata...

memang kiut macam emak dia gak.pe pun selamat berpantang dan patuhi arahan berpantang.hehe

edenphotographer berkata...

anyway tahniah kepada hubby awak atas kelahiran putri sulung kamu berdua.Thank to God because everything was just fine.Hope you all will be happier along with the newly born princess eein.

neezareef berkata...

catlina..u ade kena tag tau..sila amek..heheheh...

wah2..siap dah photoshoot si e-ein nih..baby erra msh dlm simpanan lg..

Rafizah Nordin berkata...

alahai comeynye dak e-ein ni...umur baru 21 hari tp semangat,tp mcm dah 2 bulan.bulat mukenye...kate orang murah rezeki.
bagus,bagus!

pst,akak aritu pun pantang 44 hari jek.tak bley tahan weiii!!!

dZana berkata...

mgintai dr skool ni.. tak boleh tgok si tembamm ni.. gerammmm.. emmm ..kene ikut pantang org tua..nnti mcm akak bila dah tua sakit sni, situ n sinunnn...

Mama-Danish & Sarah berkata...

Comelnya e-ein. Geram nengok pipi gebu ngan rambut yg lebat tu.

karipapsayur berkata...

100 hari tuh pantang bersama bapanye e-ein kann.. kalo pantang makan, cukup la 44 hari ajee.. he he

CoNniE berkata...

comey... kiss sket..

Aishah@Ariffin@Aqil berkata...

hehehehe...setiap org pasti merasa...mama e-ein kena sabo ye...tp kite bile time hubby yg jaga dah hujung2 pantang sekitar ari ke 30-40 so ape lagi permintaan nye nak mkn ayam...tp kena kukus ahh ...taruk halia ngan bwg putih byk2...mmg best...laju je mkn nasi...ahaks...kasi tau mak tepuk dahi dia...coz masa duk umah mak mknn pantang makan ikan panggang lada hitam ngan sedikit sayur...naik cemuh...ahaks...

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. E-in makin cute la.. belum berkesempatan nak g tgk catlina.. hari ada gak cadang nak g kluang.. sekali tak jadi plak

cintaKusayangMu berkata...

e-ein..u look so cekci la...hahaha...
sabar la catlina..xlama je lg tu...qis bab mkn lps abis pntg dh mkn dh..tp ais tu xsgt sbb takut baby kembung...tp bab 'tut'...pantang lama skit..hehehe

diniedinar berkata...

nampak perubahan e-ein. baru 21 hari ek tp dah debot. geram tengok. tang rambut tu mahal hehehe..

izuan murat berkata...

uuh cekcinya..hehe..sukala tgk rmbt bby E-ein ni, lebat n itam sguh..:)nway nice shoot..

Shafidah Shamen berkata...

eiiii lahaiiii...kejap nyerr dah besarrr.. gerammmmmm :D

CatlinaFly berkata...

baby alden & mama dia: e-ein ckp..abg alden pun ape kurangnye..hensem gitu hehee

CatlinaFly berkata...

t.u.y.a: hehe bagus berpantang sebenarnye..lagi cpt kurus sbb berpantang ni mcm diet gak

CatlinaFly berkata...

eden photographer: tq jenguk sini..kem salam kat wife ye..same to you..tgh tggu kelahiran bb kan?

CatlinaFly berkata...

neeza: hait!gomene kudasai!lmbt sket tau buat tag tu..tapi dah tgk dah..akan diusahakan

CatlinaFly berkata...

kak fizah: sy pun dah rase lenguh tgn ni bila dukung dia lame sket..dah 4 kilo kut berat dia (tak timbang lagi berat bdn e-ein terbaru)

CatlinaFly berkata...

kak dzana: wokeh..tahannn..tahann...cheesecake leh tungguuuuu huhuhu

CatlinaFly berkata...

mama danish & sarah: huhuhu aunty dah la puji sy..malu ah(kate e-ein)

CatlinaFly berkata...

karipap sayur: hehehehehehe...sy pun baru bc dlm tenet pasal pantang ni..betullah awk ckp tu hik hik..mcm tu dua2 la kene sabarrrrr..

CatlinaFly berkata...

auntie connie: mmuuuaaaahhh from e-ein

CatlinaFly berkata...

qis & izuan murat: hehe lepas ni e-ein kene amik gmbr berbaju la..

CatlinaFly berkata...

dinie dinar: betul dlm masa beberapa hari baby e-ein dah membesar dpn mata..

CatlinaFly berkata...

kak shafidah: betul betul betul..cepat tul dia dah besya..diapers newborn dah takleh pakai dah..ketat!

CATZ berkata...

Asalammualaikum..
Tahniah Catlinafly,
baby yg comel..moga makin erat kasih sayang, makin murah rezeki..
btw,baby mu sgt tomel. Tahniah.

catz

HasraRazali berkata...

Lebat sungguh rambut si kecik e-ein nih..:-)

Cayok..cayok kak...tak lama dah tu,sikit hari jer lagi..:-))

rose berkata...

bertuahnya baby e-ein..ade mama yg terer amek gambor..hehe..kang every month leh la update gambornya..leh tgk perkembangan itu budak..:-D

besnya..dah nak abis pantang.sure banyak dugaan kan..:-)

Mama Mia berkata...

Hi there. my first time here. Congrats on your new bundle of joy!

Berpantang for 100 days..wah, 40days pun i almost cannot tahan..:)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.