Ahad, 5 April 2009

Update!!Update!! a.k.a. Kunjungan Kak Hana & Kak Zana!!


Kunjungan Kak Hana Kanazawa & Kak Zana sefamili semalam(Sabtu)...seronok sgt jumpe diorg,tapi kejap je tak puas lah... byk lagi nk tny nih kat akak berdua nih maklumlah asik sembang kat chatbox je kan, ni jumpe live...ape2 pun..terima kasih sudi dtg umah Catlina ni,mohon ampun dan maaf andai ade terkurang tersilap terkasar bahasa ke yea....kagum dgn Kak Hana yg buat tour hmpir seluruh Msia melawat kwn2 bloggers!...Husband2 kami pun leh ngam ho gitu..ralit diorg bersembang, pastu amik gmbr sikit je...huhuhu...itupun Catlina kene ingatkan Cg Fly utk amik gmbr..

Kak Ana Wahid patutnye dtg gak tapi dia ade urusan kecemasan ahli keluarga....Insya Allah nanti Catlina nak g terjah umah Kak Zana & Kak Anawahid lak akan dtg :),syok lah jumpe together-gether nih ..nk g umah Kak Hana..tunggu dia balik Msia lak ler(lagi 2 tawwunnn kut...mase tu E-ein dah besya..)..nak g umah yang kat Jopun tu jauh sgt laaa hehe...(tapi kalau ade peluang, best juge kan g Jepun?aminnnn!)...selamat kembali ke bumi Kanazawa!arigato gozaimas!
p/s: E-ein asyik nak ngempeng, aku asik lari masuk bilik 2-3 kali..huhuhu..mama nak sembang lame2 pun xleh,E-ein kaco lah hehehe..

Selit sikit gmbr2 masa together-gether nih..
Mekap2kan E-ein sebelum tetamu dtg (hehe tak ler..duk sapu jeluek E-ein nih!)..E-ein atas riba tok a.k.a my mum
Fuh kiri,fuh kanan!Biar jangkit kat dlm peyut tuh!(Kak Hana nak baby girl jugak..skrg dia peknen 4 bulan!mak yung hehehe..)
Percubaan E-ein utk ngempeng pada Kak Hana hehe..salah org tu E-ein! Hish wat malu mama lah E-ein ni..

Posing itu mustiii!Anak2 Kak Hana & Kak Zana tgh ralit tgk Spongebob kat tv time ni.

Bertuah anak mama ni..dgn mama tak nak tido, leh tido kat lengan Kak Zana lak hisy...sabo jelah!

Alhamdulillah murah rezeki E-ein,terima kasih Kak Hana ,Kak Zana & famili2 diorg serta moga senantiasa diberkati Allah & dimurahkan rezeki!Amin!


16 ulasan:

Aishah@Ariffin@Aqil berkata...

salam cat...seronoknyer...jumpe kawan2 nih...
mak aiii...akak hana sempat jelajah kengkawan 1 m'sia tu...

Rafizah Nordin berkata...

cat, a'ah lg 2 thn baru hana balik ke malaysia, insyaAllah...
e'ein pun dah besar dan mungkin nak dpt adik lagi kot...
hehehe saje ngusik!

CoNniE berkata...

Yeayy.. E'ein dpt hadiah... best best..

Ultramama berkata...

Waah bestnya.Lawakla tengok e-ein confius nk susu hehe!

anawahid berkata...

cattt...huhuhuhu jeles laaaaaa... sedih x dpt joinnnn... soriiiiiii

CatlinaFly berkata...

aishah: heh bila balik sini nanti calling2 la kiter ye...

CatlinaFly berkata...

kak fizah: amiiinnnn!!!!

CatlinaFly berkata...

connie: hadiah tu satu bonus tapi kunjungan tu pun dah cukup bermakna dan amat dihargai...maksud sy, semua yg sudi dtg berkunjung jenguk e-ein dari sedara mara,kwn2 opis, jiran2 dan kwn2 blogger :)

CatlinaFly berkata...

ultramama: tulah..kalu mung ado kan lagi best!

CatlinaFly berkata...

kak ana wahid: Insya Allah kita kan ketemu juaaaa....harap dpt dgr good news ttg ayah akak nanti...amin..

neezareef berkata...

npk smgt dah baby tu

~~ciklinn~~ berkata...

sonoknyer dapat gi tgok baby...

cintaKusayangMu berkata...

bila la nk jmpa e-ein ni....mummy qis dh blk medan ni..huhukkk.....xdpt la kita nk together2..insyaAllah ada masa nnt darwishes jengah ke sana ye...

yong ibu chem berkata...

wah ramai nya dah dtg melawat E-in..

kalau dekat, sah sah auntie pun nak dtg jenguk tau..

mummy_ayu berkata...

wah..e-ein seronok dapat banyak hadiah, tapi mama dia yang seronok bukak hadiah...mesti tak sabar nak habis pantang..kan...

mimie kusya berkata...

wah! ni musti berkunjung jgak nih.. dah ramai kunjung bb e-ein! jeles2! heeee.. insyallah nnti sblm habis blaja sini nak gi pelok syiommm bb e-ein! shuke pipi die! bb e-ein! tunngu kak mimie dtg!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.