Khamis, 28 Mei 2009

Betul lah tu.. ;)

Alhamdulillah....betullah semua tekaan kawan2 tu..Allah has answer our prayer,amin!kami dah dapat babysitter!pagi tadi aku sempat jumpe dengan jiran aku, takde lah sebelah umah,tapi selang sebuah padang permainan belakang umah aku.Nama akak tu,Kak Yah (E-ein's future babysitter), isteri kepada staf sini juga. Yang tukang rekemen, En. Ramlee, staf makmal kat sini.Tq En. Ramlee!!!Pergh ..dekat giler..tak yah kuar dari kawasan quarters ni.
Bahagia..bahagia..kalau takde aral melintang, Insya Allah dalam hujung bulan 6 ni, E-ein akan pulang ke rumah...E-ein ade appointment utk immunisation kat klinik Bndr Tenggara dalam 20 Jun nanti .Masa injection yang lepas,E-ein demam satu hari..so biarlah lepas inject nanti baru hantar ke rumah pengasuh.Alhamdulillah...syukurrrr....syukran syukran!!

Jom layan gambar dulu, gambar gaya-gaya E-ein tido.

Mentadak mentadu,E-ein tido macam mane??

14 ulasan:

jus call me ida.. berkata...

uiks.. gaya bebas betull..macam superman pun ada!

yong ibu chem berkata...

syukur...
berjauhan dgn anak mmg saat yg sgt menyedihkan..

neezareef berkata...

e-ein dah leh tdo lena la sbb dah ada bbsitter..hehehe

cintaKusayangMu berkata...

alhamdulillah...e ein akan dok ngn mama n ayah dia...bestnye...
darwishes gak xdpt dok ngn mummy n daddy...huuhhu

makin bulat la e ein...ciom skit...

FazidElias berkata...

tenangnye tenguk baby tido kan... lebatnye rambut e-ein...

selamat pulang bertugas :D (dah bleh makan cheese cake ke?

mummy_ayu berkata...

alhamdulillah...wah seronok la mama n papa e-ein and e-ein pun...sikit hari lagi dapat stay at one house as a real family...tahniah!muahhh cikit e-ein!

CatlinaFly berkata...

dr ida: super girl tuh hehehe..

yong: betul2...ah lambtnye kul 5 petang nak balik jumpe e-ein!

neezareef: :)

qis: insya allah qis pun akan bersama anak2 bila balik mesia..qis belajar cari ilmu and keje nanti pun utk diorg jugak..

CatlinaFly berkata...

fazidelias: hehehe..lepas pantang tu ari..dah celebrate dgn tiramisu!!hohoho

mummy ayu: yep..tak sabar tunggu ujung bulan 6!

CatlinaFly berkata...

kdg2 siap gelak je tgk e-ein tido, dia suke sepak bantal mcm mama dia hehehe..awalnye tido pakai bantal, pastu bantal kat kepala n kiri kanan dah ke mana2 tah..

tchersally berkata...

gud lah..all under one roof nanti..tumpang gembira..

karipapsayur berkata...

Hoishh.. tido x hengat dia!

CuTeMiUt78 berkata...

uish.. kemain lagi e-in ya.. cute je.. senang kan lu baby sitter dkt ngan umah.. lega rasanya

ashley berkata...

kelakor...gamaknya ngikut gaya saper la tuuuu..

kak ina kl berkata...

salam catlina...lasak mcm mama dia???????ikut perangai kamulah..nasib baiklah suami kamu tak kena sepak dek kamu..

semuga babysitter ni menjaga anak kamu dengan setulus hati dan menjaga dia seperti anak sendiri..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.