Ahad, 24 Mei 2009

We're backkkkkkk!!!!

Salammmm!!
Hai kawan2 semua..ape kabar?wah Catlina kangen banget dengan korang hehehe (pengaruh sinetron Intan --> masa pantang, tiap2 hari tgk cite nih!)

Esok dah mula keje..first day keje mesti bengong2 n blur2 kan..wowowowowwooo mesti byk keje menanti ni..almaklumlah coti 2 bulan..ikutkan hati, nak je pindah ke Selangor sebab dgr coti bersalin kat sane 3 bulan hahahahaha...

Hmm..nun jauh di lubuk hati..aku dah mula rindukan E-ein, anak dara aku tu...mesti rase pelik,bila bgn pagi, E-ein takde kat sebelah...E-ein,mama & babah dah rindukan E-ein...E-ein jgn nakal2 tau,jgn selalu tak tido mlm..kesian kat tok mak (gelaran utk mak Cg Fly)tak cukup tido nanti.

Kat bwh ni gmbr terbaru anak dara Catlina & Cg Fly..dah 2 bulan umur dia!

Trivia:
E-ein dah 5.3 kg masa checkup 19 Mei ari tu..

Hihi..mcm gmbr pasport lak...aku paling suke pose yg ni..

Jeling menjeling..Emm..mama..E-ein ngantuklah...

28 ulasan:

tchersally berkata...

Welcome back!!! Moga Mama n Ein sihat2 aje...waaa..dah besar Ein..makin chumel!

CAHAYA berkata...

she's so adorable!

cintaKusayangMu berkata...

wah...rindunye kt e-ein...
rindu gaks kt catlina...
lama menyepi..dtg umah catlina tp tgk kosong je..xde org kt umah ni...

slmt mula bekerja....jgn malash2 tau....heheh

yong ibu chem berkata...

welkam back ina! selamat bekerja semula...

adehh klu yong pun, tak tertahan rindu dgn si kecil...

takpe lah..utk kebaikan dia juga kan..

geram tgk E-in lah. bam bam tul kan..comellllll! klu dekat, leh tak nak cubit2 pipi dia?? hehehehehe

Gieyana berkata...

welcome back yer!

Mama-Danish & Sarah berkata...

selamat bersiaran semula ya.....makin bam-bam dah e-ein...

HalfBlood Princess berkata...

welcome back..e-ein n momma..:)
lebat rmbt e-ein, geram aunty! iris rmbtnye xselebat n seitam rmbt e-ein..btw, slmt bkerja!;)

p/s: e-ein tgl ngan tok mak dia? kt mana?

syib berkata...

comey & tembamnya e-ein...geram cm nak cubit2 pipi dia kak...

Abiey69 berkata...

PAtut dah cuti lama.. lebih bersemangat. pa2 pun. selamat memulakan tugas...

Emy Omar berkata...

ala...dah bam2 dah dia tu..

~~ciklinn~~ berkata...

yeyyeyeye dpt tgok gamabr ein... wah sgt bambam dier ha....

selamat bekerja yer

rose berkata...

olo2..tomeinye..geram tgk pipi dia tuh...

cat leh ke tahan lama2 duk berjauhan ngan e-ein? huhuhu...

Hanney Hanafiah berkata...

lebat rambot die,comeyy

CuTeMiUt78 berkata...

oh..oh.. dah back ya.. cute la e-in.. rambutnya lebat.. heh..heh..heh.. sama la ngan akak masa pantang dulu duk layan citer intan tu. tapi kat tv indon.. astro baru je ni keluar siarannya.. giler panjang citer tu kan.. :D anyway.. slamat kembali bertugas ya

BabyAlden&Mama berkata...

welcome back!!
:p cutenya e-ein. plg menjeleskan lebatnya rambut die..
hmm, kena rajin2 ballik btenggara ler nampaknya.. :p

mummyseri berkata...

selamat kembali kak n e ein..suke tgk rambut e ein lebat betol la..:)

mummy_ayu berkata...

welcome back! apa khabar? e-ein makin gebu pipinya..geram...nak geget je rasanya..rambut pun bleh tahan lebatnye..hitam.sian dia kena tinggal..takpe la untuk kebaikan kan.hujung minggu lari balik cecepat jumpa e-ein yer...

CatlinaFly berkata...

tcher sally: tengkiu2..saat ini sy tgh rindu pada e-ein..

cahaya: yes n i adore her very2 much..windu wooo..

mummy qis: rindu kat qis n darwishes jugaks..

yong: tq2..wowowowoo pagi tadi masuk2 keje ade meeting..blur kejap!otak duk pikir e-ein :(

gie:tq for ur wish

CatlinaFly berkata...

mama danish n sarah: :)

half blood princess:e-ein dgn tok mak dia kat bndr tenggara kulai..rindu wooo..baru satu hari terpisah..

syib: hehe..tulah..muke petak hahaha

cg abiey: bukannye tak bersemangat..mgkin sbb berjauhan sket dgn anak..semangat nak keje tu lmbt sket dtg..hehe..tup tup sekali ade meeting tetiba kene present daa..mujo dah ade org sediakan skrip!hahaha...

CatlinaFly berkata...

emy omar: mak dia je tak bam2 haha..

ciklinn:ye selamat..selamat hehehe

rose: wuwuwuwuu..tgh tahan laa ni!huhuhuhu..

hanney: :)

kak cute-miut: hehe..dah keje ni, miss la intan n anaknye bintang..SEMANGAT!!!

mama hope : wah mama hope..nak kene kejar nih..dia dah masuk dua..hahaha:)

kak ina kl berkata...

salam catlina...semuga dah slim balik...hati-hati tau..takut nanti e-ein dpt adiklah pulak...

kesiannya dia kena tinggal dengan nenek..tapi tak apa...dgn nenek sendiri lagi selamat..

tembam dan semangatnya si e-ein tu..rambut kemain lebat.bila nak buat cukul jambul.

ashley berkata...

salam..
welkam bek..ah ah dah berdebu sikit blog u ni tau..

cam maner projek selepas ni..
ada resepi baru setelah selamat berpantang ni??
he he he..

Mama_Aqish berkata...

ala comeynyer e-ein....

Tukang cerita berkata...

Salam catlina...
lama tak tgk muka e-ein, tgk2 dah chubby yer... :)

huissshhhhh...tabah hati mama ni ek, dok jauh2 ngan anak..
~ker malam2 mamanya nangis ni rindukan anak?
:)

Selamat btugas kmbali...
:)

karipapsayur berkata...

oh my... pipi dia.. geram nyeeee

CuppyCakeMommy berkata...

mana ada selangor cuti 3 mos..tipu..kalau betul bestnya kan..chumilnya baby u ni..gebu betul geram tgk..rambut dia mmg lebat eh..

Daddy Cool berkata...

Ala makin comel la anak you! Kim salam kat fly....tangkap gambor baru le...letih daddy nengok kuda jer! Hehehehe!

dilaOHdila berkata...

salam doc...
ean dah besor dah....
dah pandai apa agaknya erk, mesti senyum2 ghitew (hehehhehe) sonok jadi ean ari2 dapat tengok lensa kamera

** Doc
tu model volunteer punya
alahai doc...cikgu Fly lagi marbelles shoot photog, kami nak blajor leh?

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.