Rabu, 10 Jun 2009

Father's Day Contest

STICKY MODE ENTRY (Scroll ke bawah utk baca entry yang baru)

Contest ni anjuran kawan blogger yg baru aku kenal, Mama Tisya. Saje je aku suke2 masuk...Mama Tisya kata, ni first time dia wat contest..aku lak, first time masuk contest dalam dunia blog ni.Lagipun leh tambah2 kenalan jugak kan..dan juga entry ni khas untuk cik abe ku Cg Fly..Happy Oncoming Father's Day!

Nama Abah : Zulkeflai a.k.a Cg Fly
Nama Anak : Nur Dayana Insyirah a.k.a E-ein
Umur Anak : pada tarikh entry ni ditaip - 2 1/2 bulan

Gambar ni diambil masa E-ein dalam hari lagi...tak sampai sebulan umur dia masa nih.Ni lah satu2 nya gambar proper E-ein dgn abah dia..sbb, Cg Fly ni suke amik gmbr, last2 gmbr dia lah yg sikit (nasib org yg amik gmbr gitulah..)

Kat bawah ni pulak, gmbr masa Cg Fly tgh enjut buai E-ein..kemain lagi dak tecit tu..bukannye dia makin lena, makin ketawa adalah!E-ein suke ketawa skrg..dan kalau kite tak agah dia, dia agah kite lak! ;) (err..gmbr ni tak masuk contest tau...sbb utk contest leh satu gmbr je, lagipun muke Cg Fly tak nmpk dlm gmbr nih...)

Kawan2, tiada had umur anak bagi contest nih..jom masuk ramai2 jom!Dateline for entry 10 Jun ni....syarat2 dia ada kat blog Mama Tisya k....see u all @ next entry k..wish the best of luck for us!lebiuuu all mmmuaaah!!

25 ulasan:

cintaKusayangMu berkata...

wah..bestla e ein dpt msuk contest...darwishes nk masuk..tp carik2 gmbr xde lak gmbr dorg ber2 ngn daddy...huhu.....gmbor ngn mummy byk la...

U-jin berkata...

gud luck...cam nak masuk tp xdak gambar sesuai

Tukang cerita berkata...

ala, e-in ni macam anak2 akak masa kecik lah...
rambut lebat gila...

comei la, catlina...

yong ibu chem berkata...

seronok tgk e-in..dia dah pandai ketawa ye..mesti seronok diagah2 time gini...

MariaFaizal berkata...

Cat,
E-ein ada iras Baby Lyana! :D
And so sweet your hubby holds baby E-ein. Gorgeous, gorgeous baby!

All the best with the contest!

Mummy ranger berkata...

geram nye tengok rambut e ein nih.
lebat betul.

mummy_ayu berkata...

good luck to e-ein! comel nye pic e-ein dalam buai tu...

Applique Tee Shoppe berkata...

salam kunjung balas...

gud luck!!

Diamilikku berkata...

duk terfikir nak masuk gak..tapi macam segan2 jer...hehehhehe...
ak sabar nak tunggu e-ein besar ehhh...saya plak tak sabar nak merasa jaga baby balik...

salam kenal...

TiNiE berkata...

alahai..comey nyer..
rambut lebat sggh...

CatlinaFly berkata...

qis: sempat lagi masuk cutest baby in red ni qis :)

u-jin: terima kasih..ala..jom la masuk..amik je gmbr baru :)

tukang cerita: :) genetik tu..

yong: betul2..bila time dia 'sombong' tak nak senyum, rase nak cubit2 pulak hehe

CatlinaFly berkata...

maria faizal: yes kak i know..dah g blog Baby Lyana tu..gmbr dia yg kat header tu sebijik cam E-ein!

CatlinaFly berkata...

mummy ranger: hehehe..g mane2 mmg org tegur rambut e-ein dulu hihi

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: good luck to you too! :)

CatlinaFly berkata...

applique tee shoppe : tq tq :)

CatlinaFly berkata...

diamilikku: salam kenal juga..tukaran link ye nanti! :)

CatlinaFly berkata...

tinie: e-ein kata ..."macih.."

FazidElias berkata...

alamak tershasul la pulak.. sorry ... ok lagi sekali...

Happy Belated Anniversary Lina
Semoga kebahgiaan milik kalian hingga ke syorga

(maaf la kekalutan den nie :D)

Aishah@Ariffin@Aqil berkata...

comel nye e-ein,,,gelak2,,,...

CatlinaFly berkata...

Fazid Elias: terima kasih :) tershasul ape tuh?

CatlinaFly berkata...

aishah@ariffin@aqil: huhuhu daku terbayang2 di mata..apelah dak tecit tu buat pagi2 ni..nak tepon mak kejap ah jap lagi !:)

linahilmin berkata...

yg ni kena vote ye.. nanti akak masuk and vote utk baby e-ein & ayah nya..
ohhh, geram sungguh ngan pipi baby eein nih!!! somellll!

CatlinaFly berkata...

kak linahilmin: ha ah..ade vote rasenye..nanti ape2 sy gitau..tunggu penganjur update info...tq kak! :)

++eden|essey++ berkata...

catlina...e-ein lebat tul ghambutnya..suke nengok...

DrSam berkata...

kalau tak menang peraduan pun, memang dah ada 'one pricelss prize' didalam pelukan Fly!

Selamat mencuba dan berjaya.

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.