Rabu, 24 Jun 2009

Majlis Akikah & Potong Jambul (Back dated)

Date: 12 th June 2009
Venue : MIL's house
Time: After Isya' prayer

Err..takde idea nak cite ape..layan gambar jelah..siang tadi adik ipar(Akak @ Yan) yg duk kat KL tu,mintak updatekan gmbr majlis potong jambul E-ein ..Memang dah lame nak update kan cuma gambar baru masuk laptop, nak pilih2 dulu sebelum masuk blog...


A little gift buat yang datang..




AJK bunga rampai..



Adik Aza & the gang...


E-ein tgh tunggu perarakan masuk hehehe..



Shahmi ni sepupu Aza & Cg Fly



Zeti (kwn baik Aza)+E-ein + Aza = Catlina's Angels!





Majlisnya....



Tamat dah...:)

12 ulasan:

Gieyana berkata...

comeyy E-ein..rambut byk benor!:D

mummy_ayu berkata...

rambut e-ein lebat sungguh..tak botak yer? sama ngan iris, sayang..nanti rambut e-ein panjang boleh ikat macam iris..pokok kelapak

dilaOHdila berkata...

salam DOC CAT
eein banyaknya rambut diek...lebatnya
Mesti x sabar nak tunggu eein besar kan doc
TUNNGGU eein berlari2 nih

mamadanish78 berkata...

eein ni kalau dibotakkan..mcmana gaknye...lebat lagi agaknya rambutnya tu....comel

CatlinaFly berkata...

gieyana: :) haha nmpk rambutnye dulu baru nmpk tuannye!

CatlinaFly berkata...

mummy_ayu: awal2 nye nak botak juga..masa tujuh hari tu tapi masa tu baru kuar wad sebab jaundis, pastu tangguh2...dgn tak berani nak cukur..last2 tak terbuat :)

CatlinaFly berkata...

dila: ye ye ye nanti mama dia pun lari same..kejar E-ein hehe

CatlinaFly berkata...

mamadanish78: hmm..jom kite bayangkan :) hehe mesti kelakar sbb dia tak penah botak!

CuTeMiUt78 berkata...

uish.. rambut e-in lebat sungguh la.. heh..heh..heh..

ct rahani berkata...

comelnya bb.. lebat tul rambutnya ha..

cintaKusayangMu berkata...

ala..nape skit sgt??xpuas la nk tgk gmbr e ein....mau lg ..mau lg....

su berkata...

wahh E-ein makin tomeyyyy!

geram tgk pipi dia! kiss E-ein utk tice su yeah!

bestnyer kalo ade anak sendiri! hehe....

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.