Isnin, 15 Jun 2009

Mama,mama tengok nih!


Insyirah dah pandai hisap jari (dan juga tangan)...Rindunye kat E-ein nih...orang tgk aku dgn Cg Fly cool je kan tinggalkan anak..tapi dalam hati Allah je yang tau.Balik weekend ni, Cg Fly demam lak,selsema, batuk..makin menjadi2 lepas kenduri tu, makanya hubby ku itu di"ban" dari dukung E-ein ,kang jangkit. Cian abahnye E-ein rasa tak puas bermanja dgn E-ein.Later aku update pasal majlis akikah & potong jambul E-ein, gambar2 nye dalam kamera lagi belum ditransfer lagi ke laptop.Majlis nye dibuat 12 Jun lepas ,ari Jumaat lepas Isyak baru2 ni.Buat kecil -kecilan je, kat umah keluarga mertua, yang dijemput pun, kumpulan Yasin lelaki kat deret perumahan keluarga mertua.

Suke tengok dia tido....

5 ulasan:

umie berkata...

salam..
comelnyer anak cat..geram tengok pipinya tu..eeeerrrrmmmm

MeL berkata...

aloloooo! comelnye anak u..ngidam i nk bb girl plak hehe..

Diamilikku berkata...

mbam mbam nya e-ein...
geramnya tgk...
ish ish ish..tak sabar nak menunggu baby baru..nikmatnya dapat memeluk baby...bau baby pun best kan...

Mama-Danish & Sarah berkata...

bambam sungguh e-ein ni...rambut pun kemain banyak lagi..

cintaKusayangMu berkata...

wah..comeinye e ein tdo...tdo ye lena2...mimpi ape tu??

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.