Isnin, 22 Jun 2009

STYLO BUBBLE Contest Si Comel Cilik

STICKY MODE (Sila scroll untuk entry terbaru)


Err...adakah aku giler contest?hehe..ye kut..tapi aku tgk blogger2 lain selambe je masuk byk2 contest,ape salahnye memeriahkan lagi kan....kali ni aku masukkan adik ipar aku pulak..
Nor Hazalina binti Hamidon a.k.a Adik @ Aza
.Memang senang nak suruh Adik ni posing, sejak kecik mmg dia suke bergambar.Syarat2 contest ada kat blog
Stylobubble ni (sila klik).Aku dah emailkan gmbr ni 2 mggu lepas ke penganjur nye iaitu mak nye twin Darwishes, Mummy Qis.Sekarang ni baru berkesempatan nak taip entry ni...kat bawah ni, 2 keping gambar yg dah disubmit kepada tuan kedai Stylobubble.


Kata nye Mummy Qis, tak semestinya gmbr anak2 je, gmbr adik beradik,sedara mara pun bleh asalkan pakai baju/barangan yang dibeli di kedai Stylobubble dan contest ni ade sistem vote..huhu macam AFUNDI la pulak...err...harap2 kawan2 dapat vote untuk Adik Aza nanti ye..tarikh tutup entry ialah pada 22Jun, sempat lagi pada sape2 yg nak masuk gak ni!

(Voting bermula pada 23 Jun 2009)

Apparel: Legging with skirt in pink bought from Stylobubble
Blouse : Mak belikan Socks: aku belikan :)

24 ulasan:

catz_mafia berkata...

Catlina,
Wah.. comelnya.. kita nak undi camne?

Abiey69 berkata...

mesti kena beli barangannya ke...
hok aloh.. ambo nak beli mana?
nanti vote untuk adik ye..

FdausAmad berkata...

Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.Ada ulam ulam kampung
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.

umi_e berkata...

salam... masuk je las apa2 contest yang ada - seronok kan...

* masa anak2 kak e kecik dulu pun suka masuk apa2 pertandingan yang ada :)

Diamilikku berkata...

mesti cat tak sabar tunggu si kecik tu besar kan....lepas nih jadi model mama dia lah...dah le mama minat photography...asyik menembak gambar je lah nanti....

tapi kan..kebiasaannya..anak2 photographer nih pandai berposing..kan kan kan....

cintaKusayangMu berkata...

ok catlina....
ajk ramai2 ngundi ye..mane tau leh menang....

U-jin berkata...

wah..comelnye....gud luck utk contest tu

neezareef berkata...

ohh kena bli bj kt kdai tu..

CatlinaFly berkata...

catz mafia: tunggu 23 jun nanti sy inform semula...undian belum dibuka..tq ye

CatlinaFly berkata...

abiey: abiey g blog stylobubble, klik je kat entry tu ade link dia..

atau g ke http://stylobubble.blogspot.com

CatlinaFly berkata...

umie_e: hehehe..seronok masuk contest ni kan..

CatlinaFly berkata...

dia milikku: :) eksploitasi anak sendirik jadik model ngeh ngeh..nak amik gambo org, masih kurang keyakinan diri lagiiii...kang tak jadik haruuu..

CatlinaFly berkata...

qis: e-ein kelip2 mata kat darwishes kua kua kua..hehe..sambil melirik manja ( e-ein nak tolong makcik dia menang nih)

CatlinaFly berkata...

u-jin : macehhhh

CatlinaFly berkata...

neezareef: ha ah..pembelian kene rm30 sekurang2nye..kebetulan sy mmg dah beli dgn mummy qis ni, alang2 masuk je lah dah ade peluang nih..sempat lagi neeza nak belik baju nih :) comei2 bju kanak2 /baby kat stylobubble (to qis: kali ni mama E-ein yg kedip2 mata mengada hahahahaha)

makcikkantin berkata...

salam catlina, very creativelah you ni. my hubby & anak2 pun gila photography juga..i dok tengok sikit2 yr blog, banyak nak tgk. baby sihat?

Linda Latip berkata...

cute la si comel cilik nih hehehe..hopefully menang k..:)

aznitaz berkata...

nak masuk tp akak ni malas skett..camane tuu??

CatlinaFly berkata...

makcik kantin: haha..samelah,sy dan hubby giler fotografi gak! :) creative tu taklah sgt..baru2 nak berjinak2 dgn field ni..:) tq singgah umah sy ye

CatlinaFly berkata...

linda latip: tq for ur wish!enjoy chat dgn linda, nti lain kali chat lagi ye.err..linda tak mo wat contest yang adiah dia pakej famili potrait ke kui kui kui..harus sy masuk heheh

CatlinaFly berkata...

aznitaz; kalu gitu tak dapek nak nolong kak hihihi..kene rajin wat entry..tempek gambar, tempek logo, linkkan penganjur bla bla bla..sy ni pun time rajin je..time vitamin M dtg...tak jugak rajin hehe

MiszMama@Haslinda berkata...

tomeinya..ni kalu tak menang ni tak tau lah..dah ala2 model gitu, time ngundi nanti bgtau ye..kite nk vote banyak2.

CatlinaFly berkata...

miszmama: tq2 :) nanti bila voting start sy bagi tau ye!

Ibu Ayra berkata...

amboi, bergayanya dia...thanx sudi jenguk blog ibu ayra... i follow u...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.