Sabtu, 1 Ogos 2009

Akhirnya...

Update cite mggu lepas,berjaya gak beli playgym Fisher Price Kick & Crawl Ocean Wonder..wpun 2nd hand..tapi masih kelihatan baru.TQ Mama Hazim coz tlg reservekan dulu menan ni.Asalkan E-ein happy, tak kisahlah...dari minggu lepas lagi playgym ni dah smpi..Mama E-ein yang tak sabar, balik rehat tghari dah siap2 pasang playgym ni...petang tu lepas amik E-ein terus testing...Adoi..mencuit hati betul..letak je atas mat playgym tu, E-ein terus tepuk2 & belek2 bola yang tergantung & dia ketawa mengekek2...aku & Cg Fly ketawa sekali tgk keletah dia...tak payah diajar dia dah tahu main bola tu... ni antara klip video yg aku sempat amik, sebelum tu duk sibuk gelak tgk dia, baru teringat nak amik video..
video

10 ulasan:

mummy_ayu berkata...

ini e-ein yang dapat mainan idaman ke, mama dia yang idamkan? takpe la, mama e-ein idamkan untuk e-ein..samala kira kan..seronok la e-ein....tq for vote iris ye..

MeL berkata...

cutie e-ein pakai mitten lg ke? mika 3bln da bkk da biar stimulate jari2 tgn dia ;)

HalfBlood Princess berkata...

wah bestnyer playgym dia...taperla 2nd hand pon bkn selama2nya e-ein main..kekeke....yg 1st hand mhl kn fisher price brand...iris pon blum ada lg playgym..bler tah umi dia nk blikn? hehe..

dZana berkata...

elok mainan nih.. cepat merangsang minda si tembam nih.. akk dah brp kali replay video e-ein tuh.. dpt dgar suara die..

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: hehe..mase kite kecik2 mane ler ade mainan ni kan..bagi anak merasa :)

CatlinaFly berkata...

MeL : e-ein pakai mitten time to time, especially bila nak tido dia cekau muka (dia nak gosok mata sebenarnye tapi tau2 jelah baby..)..selalunya masa bermain, kami bukakkan mitten tu :) bagi chance dia pegang2,belek2 brg mainan..muka mama & abah dia..

CatlinaFly berkata...

half blood princess: betul3...yang baru 4 kali ganda rege dia wwoooo...

CatlinaFly berkata...

kak dzana: hmm..bila nak g jumpe mak sedara cyber e-ein nih..:)..rindu eheh

karipapsayur berkata...

video x bole bukak la. apa kess??

CatlinaFly berkata...

mommy QZ: hmm..kat sini boleh je bukak..u punye internet prob kut...hehehe..tak dapek nak nolong eh..sowii

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.