Khamis, 2 Julai 2009

Alhamdulillah..

Salam kawan2..actually aku baru balik dari Fraser Hill ni, ade bengkel 2 hari 3 malam kat sana..& baru je tau pasal Adik Aza menang contest Stylobubble tu..alhamdulillah...

Later aku update lagi ye..terima kasih kepada Mummy Qis yang anjurkan contest, terima kasih tak terhingga kepada kawan2 yang mengundi...lebiuu all!!!

(penat nih,baru turun kete, jenguk blog jap!windu selepas kene kuarantin kat atas bukit nun!huhuhu...elok2 je nak cuti 2-3 hari, kene g bengkel!)

8 ulasan:

Gieyana berkata...

Tahniah yer psl adik Aza menang...:D

FdausAmad berkata...

Gua nak jemput lu dtg makan kenduri kat blog gua..Folo baca doa skali pun takpa..

Tukang cerita berkata...

Wahhhhh....
menang yer....

Kena belanja auntie ni Aza...~tlg undi...
:P
Tahniah!!!

neezareef berkata...

congratz tu adik Aza...mmg cute n stylo beb

rose berkata...

tahniah..
lepas ni leh la jd duta lak kan...:-)

zieha berkata...

tahniah..dah menang kakak aza kena banjer adik firas coklet yek! hehehe:P

CatlinaFly berkata...

terima kasih atas sokongan kawan2 semua...lebiuu all!!

Mama-Danish & Sarah berkata...

tahniah....tak sia2 akak buang undi..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.