Rabu, 22 Julai 2009

Launching....KedaiGambarKami.blogspot.com

Sticky Mode Entry

Salam
kawan2.....ade pengumuman ni, Catlina & Cg Fly dah start bisnes kecil-kecilan...yang berkaitan dengan minat kami...kalau nak tengok portfolio2 dan job yang dah dibuat, sila tengok kat blog KedaiGambarKami (right click kat sebelah atau kat gambar di bawah) ye? tq..kami mengharapkan sokongan kawan2....amin...

21 ulasan:

mummy_ayu berkata...

ala..nak jugak...napa terhad area belah johor je?datang la KL..best nya...
memang nak amik gambar family macam nie, tapi tak nak dalam studio..kat luar baru cun..alahai..tapi kat johor je plak.

neezareef berkata...

good luck lina..
leh menerai nie..

Dj Epoi berkata...

Salam.......

TAHNIAH buat Koworang berdua...

Dj Epoi bangga siut!!!
Teruskan....
Dj Epoi sentiasa sokong memana rakan yang terlibat dalam Bisnes Online nih.....

Lpas nih buka branch kat Klang Valley plak.....Dj Epoi handdle k....

Woraiiiiiiiit!!!!
Chayooooook!!!!!!

Baby Lyana berkata...

Tahniah

My hubby pun buat gak..tapi more to corporate and commercial..job kawin, event pun dia buat..

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: tih tih..KL jauh maa...ape kate mummy ayu dtg sini je :) dtg tido kat umah sy pon takpe hihi..

CatlinaFly berkata...

neeza: sila sila.. sy pon sukee..dpt jumpe kawan2 sekali ..:)

CatlinaFly berkata...

DJ Epoi: wahahaha..cwgn kat Klang Valley?nanti dulu..bior try dkat2 kwsn umah dulu hehehe..

CatlinaFly berkata...

baby lyana: hmm..wedding blum berani buat coz ilmu masih kurang nih :)akan dtg Insya Allah...

azzamoro berkata...

wah bestnyer.....

i will consider it sebab bp is my hometown..:)

CatlinaFly berkata...

azzamoro: sila2 hehehe..

DrSam berkata...

Tahniah Cat dan fly! mulanya kecil-kecilan dan hobi. Semoga usaha ini terus berkembang. Saya tumpang gembira.

Selamat maju jaya.

CatlinaFly berkata...

dr sam: tq..:)

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. best ni.. klu ambil gambo raya blh tak.. still dlm rega pakage kan.. :D

~ Lady ell ~ berkata...

gud luck dgn bisnes baru nih.

makcikkantin berkata...

salam....

tahniah catLina...mula nak ucap tahniah sbb gambar adik ipar jadi juara, tetiba tengok dah buka 'kedai' pulak. Congrats!

Abiey69 berkata...

Aik... dah bisnes pulak.. oklah tuh...
Kalau bisnes ikut minat insya allah menjadi tuh..

Abiey hanya nak belajar click2 je and guna photoshop bagi cun gambar.

~zuraiwan~ berkata...

SALAM...tahniah dengan pbukaan kedai fotografi nih...
semoga kalian dpt mjlnkan pniagaan ni ngan lancar

Linda Latip berkata...

tahniah ina! moga akan maju dan terus maju..

majulah fotografi utk negara..huhu!

kedaigambarkami berkata...

kak cute: nanti contact sy (catlina) k...kalau rasa2 nak tempah hehe

kedaigambarkami berkata...

lady ell: macih..

makcik kantin: tq..

abiey; wish us luck!

zuraiwan: terima kasih..

kedaigambarkami berkata...

linda: tq linda!hoh!majulah kedaigambarkami utk negara! heheh

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.