Khamis, 16 Julai 2009

Mama, tengok nih!(part 2)

Sebenarnya E-ein dah mula belajar mengiring & meniarap sejak awal 3 bulan..cuma kali ni baru aku sempat capai kamera..punyelah nak cepat, smpi lupe nak pakai flash...so gambarnye gulap gulita & kabur sket ah....ade amik video, tapi tak jumpe wayar nak upload lak..heh..next time aku tempek video E-ein meniarap eh..

Pipi yang jadik mangsa kiss kiss mama & abah dia tiap2 hari smpi E-ein naik rimas..

Dia tengok tv tu..sempat lagi..

33 ulasan:

U-jin berkata...

wah dah pandai meniarap n ngiring ek..cayalar...pipi melyut..chubby sungguh

Nadea_LaLaLa berkata...

cepat tol dah belajar meniarap....
baby yg rajin ni....
cute lah rambut lebat!

tchersally berkata...

yeay!! dah lepas satu lagi milestone ya E-ein..

linahilmin berkata...

wah! congrats baby e-ein...
cat, nampak dah kuat dah e-ein tu.., tegak je kepala nya.. comel!

CikMin berkata...

alalala...kiut je kan...sonok bila dpt tgk progress baby ni..rambut e-ein tu...pjgnya dah kan...

~~ciklinn~~ berkata...

e-in...gerammm nyer ciklinnn sama kamuuuuuuuu

karipapsayur berkata...

Awal meniarap! QZ start meniarap sendiri tanpa bantuan adlh ketika 4 bulan lebey!! Lama bebenor nak tunggu!

CatlinaFly berkata...

u-jin: meniarap kejap2 je, pastu dia tergolek semula...kekadang bila muke tersembam kat tilam & dia tak larat nak angkat kepala, ape lagi..nanges ler mintak tolong angkat :)

CatlinaFly berkata...

nadea: e-ein ckp " macih auntie nadea.."

CatlinaFly berkata...

tcher sally; alhamdulillah..wpun meniarap kejap2, terhibur tgk dia..yg sy risau kalau dia meniarap masa tido..kalau time sy jaga tak pe, takut gak masa tu kite tertiod sekali..setakat ni e-ein tido mengiring jer, tak delah meniarap masa tido..

CatlinaFly berkata...

lina hilmin: heh..buat2 kuat tuh..ade masa dia buat mcm nak angkat bdn..risau gak tu..takut dia 'terkuat' masa nak landing bdn dia semula tu..

CatlinaFly berkata...

cik min: ha ah cik min, tak sabar nak toncet rambut e-ein!hehehe

CatlinaFly berkata...

cik linn: :)

CatlinaFly berkata...

mommy QZ: masa awal 3 bulan, e-ein perlukan bantuan utk meniarap...dah dekat2 4 bulan, dah leh meniarap sendiri...tapi kejap je..penat agaknye nak angkat kepala hehe

Farah berkata...

yeay dah pandai meniarap..mmg seronok tgk development anak ni..hari2 rase nak duduk ngan die 24x7 je

mummy_ayu berkata...

wah..e-ein dah meniarap ker? cepat nye..cayalah! congrate to e-ein!!

CuppyCakeMommy berkata...

geram tgk pipi e ein..rasa mcm nak gigit n gomoi
bila baby mia nak meniarap ni..heheh

CatlinaFly berkata...

farah: ha ah kan mmg best jadik ibu ni! :) penat tapi beshhhh...

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: ;) macihhh..

CatlinaFly berkata...

cuppy cake mummy; insya Allah nanti turn baby mia lak....

ct rahani berkata...

comelnya.. geram nengok pipi yg tembum tuh.. rasa cam nk cubit2 jer.. hehehe..

umi_e berkata...

gerammmmmmmmmmmmmmmmmm nyaaaaaaaaaaaaaaaaa tengok pipi dia tu :S

Abiey69 berkata...

bestnya... peralihan yang begitu menyeronokkan... tak sabar menunggu anak abiey keluar..
harap2 macam adik E-ein

izan ishak berkata...

alalala....cute btul laa e-ein ni. rambut dah la lebat! twin izan ni ntah bila nak lebat rambutnya...

catlina ada apa2 petua ke nak lebatkn rmbut?

dZana berkata...

gerammmmm...

ez berkata...

comelnye e-ein..geram tgk..hehheh

mummyseri berkata...

wahhh bestnya cpt jugek ye eein da pndai tiarap..x saba jugek nk tunggu my bbnye turn..

kak..x smpt nk sggah kluang balik muwo aritu..i/allah ada peluang nnt len kali kite jumpe ye..

CatlinaFly berkata...

ct rahani; :)

CatlinaFly berkata...

abiey: semua anak2 comel2 belake..:) anak abiey mesti comel juga nanti!

CatlinaFly berkata...

izan: err..petua?heh..tak de petua ngee...genetik kut? :)

CatlinaFly berkata...

kak dzana: :)

CatlinaFly berkata...

ez: err..tak tau nak komen.senyum je muleh? :) ngeee

CatlinaFly berkata...

mummy seri: the time will come..heh..ala seri dah ade 2 dotter..dah lalui saat2 baby membesar :) ..heh..agak2 bila lah e-ein nak dapat adekk..hoshh..tunggu e-ein besya sket lah hahaha

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.