Selasa, 21 Julai 2009

Membaca amalan mulia

E-ein dah baca buku?hehe..taklah..E-ein suka tgk gambar kaler2 dalam buku tu...buku ni mama beli sejak E-ein dalam peyut lagi...book for baby,tajuk dia Baby's Colour Museum.E-ein suka buku2 ni especially buku yang kaler merah!

24 ulasan:

CikMin berkata...

wah...chumeinyer e-ein baca buku...gugugaga....hehehehe....

mummyseri berkata...

cute la eein ni ..pndai plak tu pigang bukunye:)

Fiza Nordin berkata...

elok jek e-ein pegang buku tu ye...sweetttttttnye!!!

~~ciklinn~~ berkata...

ala tomeiinyer..cat dia dah pandai pegang barang yerk? rasa mcm baru jer lahir..dah besar ein kan.... siyess best giler gambar nie..

Diamilikku berkata...

cat...y don't cat cari buku yang lembut..i mean buku2 kain...lebih lembut and sesuai dengan usia eein...takut la buku2 besar n keras ni..nanti terkena bucu buku ke kat mata..sian eein...hehehehhe

CatlinaFly berkata...

cik min: gugu gaga e-ein hehehe

CatlinaFly berkata...

mummy seri: hehehe mmg dah pandai pegang barang...tapi tak leh biar lame2, nanti kelepuk jatuh kat muke dia...kejap je dia pegang tu dlm seminit dua pastu dia lepas atau terlepas...

CatlinaFly berkata...

kak fiza: :)

CatlinaFly berkata...

cik linn: pandai mmg dah pandai tapi tak lame lah dia pegabng..kejap2 je..tgn tak kuat lagi tu..tapi kalau bab menggaru/gosok muke, kuat lak tgn dia hehehe

CatlinaFly berkata...

dia milikku; jgn risau, mmg sy takkan bg pegang buku ni tanpa pengawasan..kejap jek dia pegang tu, utk amik gambar ni :)..

buku kain (cloth book )dah order online , lum smpi lagi..sy pun lum ade masa lagi nak kuar shopping books utk e-ein :)

neezareef berkata...

ewah e-ein..ada gaya npk real je e-ein ala2 membaca btl..

karipapsayur berkata...

keh3.. muka concentrate abess

De' Sal berkata...

Dah pandai E-ein yerk...geram jer nengok pipinya,acik cubit kang.

azzamoro berkata...

bagusnya dah pandai tengok buku. If anak i.. umur macam ni dia nak makan buku tuh.. hehe

~ Lady ell ~ berkata...

amboi...kategori bb genius nih.

CatlinaFly berkata...

neeza : gaya je tu hahaha...

CatlinaFly berkata...

mommy QZ: tu belum tgk dia menggelenyar2 kaki tgn bila nampak buku merah!she loves red!

CatlinaFly berkata...

de sal: acik cubit e-ein, e-ein cubit acik gak..ok?hehehe 1-1..

CatlinaFly berkata...

azzamoro: scene makan buku tak sempat tangkap gambarnye...hihihi..mmg samelah dgn anak u, mula2 pegang2, belek2, pastu nganga, kuar lidah dulu buat rasa...pastu lagi...ngap!

CatlinaFly berkata...

lady ell: amin utk ucapan auntie lady ell tuh!

~~@lyci@~~ berkata...

alahai cute jer e-ein baca buku.. alycia skrg pun nak terapkan budaya membaca kat adam.. adam kalu tgk mama bukak2 majalah, dia pun sibuk nak tgk huhu..

dah order cloth book utk adam..

kalau cat nak tgk buku2 utk beby, klik kat sini.. byk buku2 utk baby.. http://www.littleparade.com/

Nadea_LaLaLa berkata...

bagus lah dah ajar dia dengan buku..
sampai besar nanti jadi ulat buku..
insyallah;;

CatlinaFly berkata...

alycia: tu antara blog yg sy rajin jalan2, tapi idaman hati selalunye dah sold out..terlambat sikit jek..huhuhu

nadea: hehehe...amin untuk ulat buku....nauzubillah utk ulat bulu.. hosh!

QasehessaL berkata...

comey nyer bby cat bc buku cam udok dh besar ja!!! :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.