Rabu, 8 Julai 2009

Playtime!!!


Mula-mula mcm suspicious jek nengok anak patung nih


Pastu, dia angkat2 anak patung nih...


Last2, E-ein hug2 lak anak patung neh!!Suke sgt laa tu :D

Thanks auntie Goh Lai Har for ur lovely present!

24 ulasan:

Tukang cerita berkata...

Salam....


hahahaaaa....sangat cute budak tecik ni.....
:)

Catlina,..akak dh lama ngidam nak tgkap gambar sefamily kat garden...
kalau awk ngan cgu fly dekat...bestnya!!!!
:)

~ Lady ell ~ berkata...

alahai..dh besar dh e-ein nih.lama tk berjengah.happy kan tengok ank sendiri main2 sambil sengih.semua gelagat dia dpt tengok..:)

karipapsayur berkata...

lepas hug2, xda adegan bwk masuk dlm mulot dan nyonyot ker?? itu la yg faveret nye kan!

QZ skrg nyonyot jari, kalo bole sepenumbuk nak sumbat dlm mulot. pastu mula la nak t'muntah sbb dalam sgt jolok jari kot..

azzamoro berkata...

baby girl memang suke soft toy.. my son dia tak suke sgt..dia suke benda2 technical macm handphone & jam tangan..hehe

btw nice gift nany e-ein dapat..:)

rose berkata...

sonoknya..playtime..tak sabar ni..ngehehehhehe....

dah besor ye e-ein..cepat masa berlalu...:-)

linahilmin berkata...

alahai, pipi tu! gerammmmmm!

mummy_ayu berkata...

wah, e-ein dah pandai main nenan..best best!

Farah berkata...

dah pandai2 pegang toy dah yeay..pasni mesti pandai masukkan toy dalam mulut plak ..

CatlinaFly berkata...

kak nurul: ush akak..sy pun suke gambo2 dlm garden gitu..hmm..buat masa ni skop pakej utk yg dekat2 je...akak dtg kluang ah kak, jom amik gambo dlm ladang hehehe

CatlinaFly berkata...

lady ell: telatah anak2 mmg menghiburkan..

CatlinaFly berkata...

mommy qastalani: ade ade..tapi belum smpat masuk mulut sy tarik dulu..anak patung tu berbulu2,kut abuk masuk idung ke mulut ke, selsema lak..:) bila nak jumpe QZ agaknye ye :) mesti riuh anak2 kite bersembang hahaha

CatlinaFly berkata...

azzamoro: sy tgh mencari2 lagi menan utk e-ein..ari tuh g shopping mall nak beli playgym tapi stok tak byk choice, tinggal satu je, tak jadi beli..

CatlinaFly berkata...

rose: heheh..tunggu jelah..tak lame dah kan?happy & safe delivery ye..

CatlinaFly berkata...

lina hilmin: ngeh ngeh..

CatlinaFly berkata...

mummy ayu : :) tulah rase nak beli mcm2 utk dia, tapi tak semua sesuai utk baby umo 3-4 bulan, kene pilih2 dulu..

CatlinaFly berkata...

farah: yeay jugaks!hehe

tchersally berkata...

Salam,

waaa..dah pandai main toys ya..makin tomey pipi tu...

neezareef berkata...

akhirnya e-ein suke gak ngn patung tu

x yah pkai mitten lg la e-ein..dah beso dah..hhee

atie berkata...

wah,,baby ah pandai main....aktif gak yer..

~~ciklinn~~ berkata...

adoiii gerammnyer ku tgokkk budakk bambam nie..... rsa nak geget2...

Nadea_LaLaLa berkata...

dah pic dia sy tgk! rambut dia semangat lah kak cat.. suka baby banyak rambut.. ape rahsianya?

CatlinaFly berkata...

tcher sally; senang kak bila dia dah pandai2 belek anak patung, pagi2 time sy bersiap2 nak g keje, dia main dgn anak patung tu (kalau tak tgk tv lah..---yes..E-ein suke tgk tv, dia suke tgk kaler2 kat tv tuh :)

CatlinaFly berkata...

neeza: dah try bukak dah..tapi dia cekau muke..maybe bila dah meniarap nanti, kurang cekau muke kut..

kak tie: ha ah kak ite..suke je nengok dia ralit dgn menan dia tuh

ciklinn: e-ein kate' auntie nk geget , dtglah umah sy..'

nadea: rahsia?hehe mane ade..mmg genetik rambut lebat hehehe from both her mama & abah..

Mama-Danish & Sarah berkata...

kejap jer besor e-ein ni ya... dah pandai main menan pun.. nanti suruh mama e-ein beli menan manyak2 lagi ya... mesti e-ein sonot..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.