Isnin, 13 Julai 2009

Teringin....(untuk E-ein lah!hehehe)


Retail Price: RM 179.90

Tadi blog walking kat kedai2 blog...aku suke sgt dgn play gym Kick n Crawl Ocean Wonder Fisher Price nih..tapi ape kan daya, semua dah sold out..kalo beli online, rege dia dalam RM70 -80 (used but in good condition) jek..penah survey yang brand Fiffy kat Kluang Mall (rege Rm75), tapi tak puas hati dgn kualiti dia....dah 3-4 blog aku blog walking tadi tapi sold out jugak!waaaa...tak de rezeki E-ein lagi kut, tak pe nanti mama blog walking lagik ye!

Antara mainan/buku yang aku dah book online (hehe lum abis bayar lagi ni...! 1 dah byr, 1 lagi baru booking..)

1.teddy first book


2.redkite acticube tiger



Tak sabar tggu mainan2 ni sampai..heheh silap2 mama E-ein yang main sekalik ngeeee.....mmg tak dapat dinafikan, satu pengalaman baru bila nak belikan mainan/buku utk anak nih...

Pssttt..aku selalu blog walking kat sini --> Mesya & Baby's Ward Robe & My BB's Little Store

16 ulasan:

CikMin berkata...

ayoooo..cute nya stuff ni kan...?cikmin yg beranak 5 ni un tehingin...sbb b4 ni x pernah beli..hehehe...mesti e-ein gan mama main skali nnt...

tchersally berkata...

Amboii..excitednya mama E-ein nak beli itu ini..hehe..

karipapsayur berkata...

hehe. biasa mommy sungguh2. anak ilek je kann

zieha berkata...

hehehe..untuk anak2 sanggup mama belikan..first baby mmg teruja..semua nak beli kan..tapi pastikan stuff nak beli tu bersesuaian dgn usia baby..

Emy Omar berkata...

Wah sure excited tunggu toys baru ein ye..eh,tau tak yang crawling toy by fisher price tu walaupun mahal but worth tau kalau beli,akak memang ada beli 1 masa my eldest son baby lagi and until now 2 orang adik dia pun boleh main & guna lagi yang penting the way how we jaga the thing la kan..

Diamilikku berkata...

mesti la ibu2 yang bersungguh..sebab anak tak faham mende lagi kan...tunggu dah boleh akal nanti..confirm macam2 dimintanya...

neezareef berkata...

mmg sonot lina lg2 klu pg kedai yg jual memacam jenis mainan dan buku baby n todler ni kemaruk jdnye

Farah berkata...

excited mama die belikan toys..sonola e-ein camni!

CuTeMiUt78 berkata...

eemmmm nice je kan.. memang, kekadangkan kita sebagai ibu ni yg lebih excited dari anak.. :D

Mama Hazim berkata...

alahai..kesian plak..minggu dpn maybe akan sampai stok fp kick n crawl ni lg..nanti i bgtau k..

CatlinaFly berkata...

betul tu cikmin..tu yang mama dia rase nak main sekali nih wahhahaha

CatlinaFly berkata...

tcher sally; sukeeee..hihihi

CatlinaFly berkata...

mommy QZ: masa ni anak rilek2 lagi..mama dia tang teruja lebih2!tggu la bila dia dah bercakap mintak itu ini wahahahai...:P

CatlinaFly berkata...

kak zieha: betul betul betul!

CatlinaFly berkata...

kak emy omar: excited bangat!hehehe..hmm tu lah kak, tapi kan, alang2 ade yg jual murah, nak jugak sambar hehe

CatlinaFly berkata...

suhana: ye ye..mama dia yg excited sbb tak sabar tgk keletah e-ein bila dpt menan :)

neeza: heh tu baru shopping online lum lagi shopping kat kedai..ayyookkk

farah: :) yeay!bukan e-ein je sonot, mama dia pon!

kak cute miut: nice...great...sukeeeee....hehehe..enjoy sgt jadi ibu kan?

mama hazim: oh terharu nye tokey kedai dtg menjenguk!ye ye ye nanti g tau tau...simpan 1 utk e-ein!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.